اندک اندک جمع وزیران منتقد می رسند
اندک اندک جمع وزیران منتقد می رسند، عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی مستعفی دولت روحانی انتقاد از روحانی را شروع کرده است، پیش از وی، بطحایی دیگر وزیر مستعفی روحانی نیز سخنان عجیبی در انتقاد از روحانی گفته بود.
این که هنگام قدرت داشتن یک شخص، دیگران از او تعریف می کنند و سعی دارند با نزدیک شدن به او، به نان و نوایی برسند اما پس از کناره گیری از قدرت، انتقادات را آغاز می کنند ظاهرا امری طبیعی شده است که این بار عباس آخوندی انتقادات به روحانی را استارت زده است در حالیکه یکی از انتقادات وارد بر روحانی، بکارگیری آخوندی بود.
آخوندی میگوید: روحانی وقتی دلار از کانال سه هزار تومان عبور میکرد، همه بدنش به ارتعاش درمیآمد. ولی واقعیت این است که الان دلار به ۲۵ هزار تومان رسیده است. مشکل روحانی این بود که به تعهداتش با مردم وفادار نبود. این نکته مهمی بود و به دولت ضربه بسیار بدی وارد کرد.
به گزارش مادنیوز، روزنامه شرق با عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی مستعفی دولت روحانی گفتوگویی داشته است که بخشهای مهم آن در ادامه آمده است:
– بزرگترین مشکل روحانی این بود که بهجای بازی در زمین خود، در زمین حریف بازی کرد و چرخشهای آشکاری در مواضعش دیده میشود. این دو به بیاعتمادی عمومی در جامعه نهتنها نسبت به دولت بلکه به سه قوه انجامید.
– آقای روحانی باید در این چند ماه باقیمانده تا پایان دولتش و انتخابات ۱۴۰۰ به سخنان و مواضع گذشته و اصیل خود بازگردد و تمامی مجراهای گفتوگو با جهان را فعال کند.
– روحانی در شعارهای انتخاباتیاش گفت من به اقتصاد آزاد اعتقاد دارم اما او در عمل هیچ اعتقادی به اقتصاد آزاد نداشت. روحانی گفت من به دنبال حلوفصل منازعات ایران در صحنه بینالمللی هستم اما اکنون در این راستا کمتر عمل میکند. روحانی اعلام کرد که من به حقوق شهروندی پایبندم اما اصل حقوق شهروندی که حق انتخاب است در دوران او مورد کمتوجهی قرار گرفت.
– روحانی دستاورد بسیار مهمی در دولت یازدهم داشت و آن برجام بود. او باید تا آخرین لحظه پای برجام میایستاد.
– ایشان (حسن روحانی) شخصا تضعیف برجام را کلید زد درحالیکه نباید این کار را میکرد. حتی در روزهای آغازین انتخاب بایدن، روحانی باید از سه ماه قبل درخواست تشکیل نشست ۱+۴ در حد سران را میداد اما این کار را نکرد. او بههیچوجه نباید از مواضع اصیل خود برمیگشت.
– روحانی میدانست که برجام بدون «FATF» بیمفهوم است. دستکم به این موضوع در سال ۹۶ پی برده بود. مگر برجام جز یک موافقتنامه امنیتی چه بود؟ این قرارداد ایران را از فصل هفت منشور شورای امنیت سازمان ملل خارج میکرد. برجام زمانی میتوانست مؤثر باشد که موانع تجارت بینالمللی مرتفع شود.