در صورت خرید سهام دولت توسط قطعه سازان، این صنعتگران می توانند خودروسازی ها را به لحاظ فنی و تکنولوژیکی به خوبی مدیریت کنند زیرا قطعه سازان خصوصی بوده و با صرفه جویی بسیار زیاد و ریزبینی مالی، مدیریت خوبی خواهند داشت و از اتلاف ها جلوگیری خواهند کرد.
ماد نیوز – نائب رئیس انجمن صنایع همگن قطعه سازان خودرو استان تهران اعلام می کند که در صورت خرید سهام دولت توسط قطعه سازان، این صنعتگران می توانند خودروسازی ها را به لحاظ فنی و تکنولوژیکی به خوبی مدیریت کنند زیرا قطعه سازان خصوصی بوده و با صرفه جویی بسیار زیاد و ریزبینی مالی، مدیریت خوبی خواهند داشت و از اتلاف ها جلوگیری خواهند کرد.
مهندس امیرحسین جلالی درخصوص توان تکنولوژی و دانش فنی قطعه سازان برای اداره خودروسازی ها در صورت خرید سهام دولت، اظهار داشت: در مورد اینکه قطعه سازان به صورت جمعی موفق شوند جایی را خریداری کنند مطمئن نیستم اما قطعه سازان می توانند خودروسازی ها را به لحاظ فنی و تکنولوژیکی به خوبی مدیریت کنند زیرا قطعه سازان خصوصی هستند و با صرفه جویی بسیار زیاد و ریزبینی مالی می توانند از اتلاف هایی که ممکن است در سازمان های دولتی و نیمه دولتی وجود داشته باشد ممانعت به عمل آورند.
نائب رئیس انجمن صنایع همگن قطعه سازان خودرو استان تهران تصریح کرد: صرفه جویی، مولد سرمایه است. با صرفه جویی و کاهش هزینه های اضافی می توان مدیریت بهتری داشت. خودروسازان گاهی حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ شرکت زیرمجموعه دارند که مشخص نیست این شرکت ها سودده و یا بودجه خور هستند.
جلالی درخصوص طرح مطالبی مانند انتقال انحصار از خودروسازان به قطعه سازان در صورت خرید سهام دولت توسط قطعه سازان، گفت: انحصار اصولا موجب کاهش مقبولیت و اقبال می شود. شرکت های خصوصی بزرگی در حوزه صنایع مختلف در کشور وجود دارد و انحصاری در بخش خصوصی به وجود نمی آید. جمیع بخش خصوصی علاقمند است که بیشترین مقدار خودرو را با بالاترین کیفیت بفروشد تا موفق به تداوم فروش خود شود.
نائب رئیس انجمن صنایع همگن قطعه سازان خودرو استان تهران گفت: پس از خصوصی سازی، دولت باید سیاست گذار باشد و بخش خصوصی باید کار تصدی و اجرا را در دست داشته باشد. دولت با سیاست گذاری درست حتما می تواند پس از خصوصی سازی، از انحصار جلوگیری کند.