به گزارش مادنیوز ، در ابتدای این نشست دکتر توسلی ازده رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه با اشاره به این که رابطه خوبی میان دادگستر ی استان و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی وجود دارد و این رابطه منطبق بر منطق و قانونمداری است ، بیان داشت این رابطه خوب به حل مشکلات مردم و جامعه کمک خواهد کرد.
رئیس کل دادگستری با اشاره به اینکه منطق حاکم در دادگستری استان بر تعامل است تاکید کرد بیش از هر زمان دیگری در مدار قانون ، برنامه ریزی و تعامل با سایر دستگاهها و نهادها گام بر می داریم و این امور مهم در سلامت کامل انجام می شود.
وی کار در دادگستری را سخت و طاقت فرسا عنوان کرد و گفت از یک سو قانون پذیری مردم اندک است و از سوی دیگر اطلاعات حقوقی عامه مردم پایین است. بنابراین پذیرش آراء صادره با سختی مواجه است و گاهی اقناع طرفین دعوا غیر ممکن می شود.
دکتر توسلی زاده با اشاره به آمار عملکرد دادگستری استان خاطر نشان کرد خوشبختانه آمار عملکرد دادگستری استان در 3 سال گذشته به گونه ای است که ما را به ادامه مسیر امیدوار می کند به گونه ای که در پایان سال 1400 با وجود ورودی بیش از 553 هزار فقره ، حدود 60 درصد آمار مثبت در مختومه کردن پرونده ها داشته ایم.
وی افزود از دیگر آمار قابل اعتنا ، کاهش پرونده های مسن و شعب غیر فعال است که به ترتیب 53 و 39 درصد کاهش داشته ایم.
رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه اضافه کرد از حیث ارتباطات درون دستگاهی؛ ارتباط شفاف ، بی واسطه و بدون تکلف و دوستانه انجام می شود و تا جایی که ممکن است سعی شده است مشکلات همکاران حل شود. و توفیقات دادگستری استان با وجود کار طاقت فرسا بر همین اساس حاصل شده است.
دکتر توسلی زاده از دیگر اقدامات مهم و موثر دستگاه قضائی استان را در حوزه اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و گفت 35 جلسه با رسیدگی به مشکلات 154 واحد تولیدی به صورت هفتگی در ستاد اقتصاد مقاومتی برگزار شده است که هدف اصلی کمک به واحدهای تولید به صورت کارشناسی است.
وی گفت تشکیل مجمع خیرین استان به منظور کمک به آسیب دیدگان و افراد کم بضاعت از دیگر اقدامات خوبی بوده است که در دادگستری استان به سرانجام رسید و در این راستا ساماندهی صنف دوزگان برای تولید البسه ادارات در داخل استان و کمک به اشتغال به همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم به سرانجام رسیده است و در این مسیر حدود 35 تفاهم نامه به امضا رسیده است.
رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه مقوله سازش را از اولویت های اصلی دادگستری استان دانست و گفت به قرموده رئیس محترم قوه قضائیه این مهم باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود ، تاکید کرد بارها گفته ایم غیر از جرائم مهمه تمامی پرونده های قابلیت سازش را دارند و مدیریت را باید به خود مردم واگذار کرد و با وجود بزرگان به جای مدیریت پرونده سعی در مدیریت اختلافات را داریم.
دکتر لهونی: اینکه دادگستری استان در سند تحول رتبه دوم کشوری را داراست نشان از اقدامات موثر دادگستری است
در ادامه این نشست دکتر لهونی رئیس مجمع نمایندگان استان با اشاره به عملکرد دادگستری استان گفت ارتقاء دادگستری استان در سند تحول قضائی از رتبه 21 به رتبه دوم کشوری نشان از اقدامات اساسی دادگستری است که جای تقدیر دارد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی افزود در دوره تصدی دکتر توسلی زاده و همکاران ایشان شاهد ارتباط خوب ، موثر و راحت مردم با مجموعه قضائی استان هستیم و در همین راستا آمادگی داریم بنا به ارتباطی که با مردم داریم کمک کنیم بسیاری از مشکلات از مسیر سازش حل شوند.
وی با اشاره به تفاهم نامه میان قوه قضائیه و مجلس شورای اسلامی گفت آمادگی هر گونه همکاری چه در استان و چه در مرکز با دستگاه قضائی را داریم و می توان با هم افزایی به حل مشکلات مردم کمک کرد.
دکتر حیدری نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی: مجمع نمایندگان استان از عملکرد دادگستری استان رضایت کامل دارند
در ادامه دکتر حیدری نماینده مردم شهرستان های سرپل ذهاب ، قصرشیرین و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت امنیت در کشور گفت بی شک نقش سازنده دستگاه قضائی در ایجاد امنیت بر کسی پوشیده نیست و در همین راستا و با توجه به دیگر اقدامات دادگستری استان ، مجمع نمایندگان استان کرمانشاه از عملکرد دستگاه قضائی رضایت کامل دارند.
وی با اشاره به تفاهم نامه میان قوه قضائیه و قوه مقننه آن را راهگشا و از اقدامات خوب دانست و اظهار امیدواری کرد این تفاهم نامه به حل مشکلات مردم و جامعه بیانجامد.
دکتر حیدری در ادامه با بیان برخی مشکلات حوزه انتخابیه خود در موضوعات حقوقی و قضائی، خواهان رفع آنها و تعامل دادگستری استان و شهرستان در این امور شد.
در ادامه نشست برخی از معاونین رئیس کل دادگستری استان به مشکلات موجود در دستگاه قضائی از جمله مشکلات معیشتی ، بحث مالیات مربوط به قضات ، و مورد مربوط به حذف فوق العاده مناطق جنگی که مهمترین آنها بود ، اشاره کردند و خواهان تعامل بیشتر نمایندگان مجلس با دستگاه قضائی شدند و متفق بر این موضوع بودند که آسیب به دستگاه قضائی به گونه ای آسیب به کشوراست.
لازم به ذکر است این نشست در راستای تفاهم نامه میان قوای قضائیه و مقننه برگزار شد و مقرر شد این نشست یه صورت فصلی و در راستای تفاهم نامه ادامه داشته باشد.