توسط یک شرکت دانش بنیان؛ تجهیزات صنعت برق در حوزه ریزپردازندهها بومی سازی شد
محققان و فناوران یک شرکت دانشبنیان موفق شدهاند تجهیزات صنعت برق را در حوزه ریزپردازندهها تولید و نیاز بازار به این محصولات راهبردی را تامین کنند.
به گزارش مادبه نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان، محمدحسین منافی مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان ضمن معرفی این مجموعه دانشبنیان با هدف مدیریت مصرف انرژی الکتریکی در صنایع، گفت: این شرکت توانسته است در صنعت برق و با استفاده از دنیای وسیع و پیچیدهی میکروپروسسورها و ریزپردازندهها، طراحی تجهیزات و ادوات خاصی را که نیاز به دقت و سرعت زیاد، پردازشها و محاسبات دقیق دارند را برعهده گیرد.
این فعال حوزه فناوری با اشاره به رلهها و کنترلکنندههای جریان به عنوان محصولات ساخت شرکت دانشبنیان توان انرژی پرداز پارسیان شیراز پیشرو، رله حفاظتی اضافه جریان را محصول دانشبنیان این شرکت معرفی و عنوان کرد: به دلیل عدم وجود نمونه داخلی و نیاز مبرم کشور، دانش فنی این محصول طی یک پروژه تحقیقاتی، توسط نیروهای متخصصان جوانان ایرانی و متعهد بومیسازی شد.
منافی، در خصوص اهمیت و کاربرد این محصول گفت: ساخت و طراحی رله حفاظتی اضافه جریان که در صنعت برق و شرکتهای توزیع، فوق توزیع و صنایع بزرگ کاربرد دارد سالیانه منجر به جلوگیری از خروج ارز از کشورخواهد شد.
این فعال حوزه فناور، قیمت ارزانتر، پشتیبانی و تعمیر ونگهداری سریع، بموقع و ارزانتر و اصلاحات لازم و مطابق با خواسته های کارفرما و بهرهبردار را از مزیتهای اصلی این محصول نسبت به مشابه های خارجی آن دانست.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان با بیان اینکه حمایت های مالی و معنوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منجر به تسریع در امور تحقیق و توسعه و پیشبرد روند تولید این محصول شده است، فرهنگسازی استفاده از محصولات داخلی را از دیگر عوامل رشد شرکتها دانست و گفت: رواج فرهنگ استفاده از محصولات داخلی بر عهده دستگاههای اجرایی و نهادهای ذیربط مربوطه است.
وی ادامه داد: حمایتهای مالی و معنوی نهادهای اجرایی از شرکتهای دانشبنیان، فناور و فارغ التحصیلان دانشگاهی نقش مهمی در اشتغال و رونق تولید دارد.