آخرین خبراقتصادیخبر ویژهکرمانشاهکرمانشاه

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه خبر داد؛
برخورد قاطع با هرگونه عرضه آرد خارج از شبکه توزیع

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه گفت :عرضه خارج از شبکه آرد، کم فروشی، گرانفروشی و تقلب از جمله موارد تخلف نانوایی ها است

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری ماد  از کرمانشاه ،قهرمانی شاهی در نشست خبری امروز سه شنبه _ بیست و سوم آبان اظهار کرد: تعزیرات حکومتی بازوی توانمند نظام در پیگیری مطالبات مردم است و از نظر سازمانی زیرمجموعه دولت و وزارت دادگستری قرار دارد که یک نهاد شبه قضائی برای کنترل تخلفات اقتصادی و بازار تلقی می‌شود.

 

وی گفت: از مسیر ۱۹ دستگاه و سازمان پرونده جهت رسیدگی به تعزیرات حکومتی واصل می‌شود و در کنار این موضوع در راستای حفظ منافع مردم، در گشت‌های بازرسی مشترک با سایر دستگاه‌ها حضور پیدا می‌کنیم و در محل در صورت مشاهده جرم اقدام قانونی اعمال می‌شود.

 

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه گفت: از ابتدای سال جاری ۸۴۱۶ پرونده در بخش کالا و خدمات با ۳۴۱ میلیارد ریال وصولی، ۱۶۱۵ پرونده قاچاق کالا و ارز با ۳۴۵ میلیارد ریال وصولی و ۲۴۲ پرونده بهداشت، دارو و درمان با ۷۷ میلیارد ریال وصولی مورد رسیدگی همکاران قرار گرفته است و در همین مدت نیز ۹۰ میلیارد ریال نیز از محل تخلفاتی که صورت گرفته و از مردم اخذ شده بود به مردم مسترد شده است.

 

وی گفت: تعداد ورودی پرونده به تعزیرات حکومتی و شعبات آن بسیار بالا می‌باشد و با وجود این حجم از کار تلاش می‌کنیم حقی از کسی ضایع نشود و پرونده‌ها در مراحل بدوی و تجدیدنظر با دقت بررسی می‌شود.

 

قهرمان شاهی گفت: یکی از مهمترین اولویت‌هایی که تعزیرات حکومتی کرمانشاه دنبال می‌کند، برخورد با پزشکان و مراکز درمانی متخلف است به ویژه آنهایی که در این شرایط اقتصادی، وجه اضافه از بیماران دریافت می‌کنند، در این راستا برخورد بدون اغماض با این تخلفات به صورت ویژه در دستور کار قرار دارد، بر همین اساس در این مدت دو پزشک و یک دندانپزشک در مجموع بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال جریمه شده‌اند.

 

وی از مردم درخواست کرد موارد تخلف پزشکان خصوصاً در زمینه دریافت وجه اضافی را به تعزیرات حکومتی گزارش دهند و گفت: یکی دیگر از مواردی که بر روی آن نظارت جدی قرار دارد بحث تخلفات داروخانه‌ها از جمله در زمینه دستکاری نسخ است، در همین زمینه می‌توان به تشکیل پرونده و جریمه هشت میلیارد ریالی برای یک داروخانه متخلف که داروها را به صورت قاچاق و خارج از شبکه عرضه می‌کرد اشاره کرد.

 

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه گفت: موضوع دیگری که به صورت جدی تعزیرات حکومتی به آن ورود کرده است بحث توزیع شیر رایگان در مدارس است که مقرر شده است شیر رایگان در مدارس ابتدایی توزیع شود که با همراهی جهاد کشاورزی، صمت و نماینده آموزش و پرورش در این بخش نیز نظارت انجام می‌شود تا متولیان امر کار را به درستی و در صحت انجام دهند.

 

وی گفت: برای حفظ حقوق مردم نظارت بر کشتارگاه‌های مرغ را تشدید شد و برخورد پشیمان کننده با تخلفات این بخش انجام خواهد شد.

 

شاهی گفت می‌توان به یکی از موارد تخلف در کشتارگاه‌های مرغ اشاره کرد که بحث میزان خونابه‌ای است که در مرغ بسته‌بندی شده وجود دارد و مشخص است، اما گاهی کشتارگاه‌ها در فرآیند بسته بندی طوری عمل می‌کنند که خونابه بیشتری همراه مرغ وارد محفظه بسته بندی می‌شود که هم از نظر مالی و هم بهداشتی اجحاف در حق مصرف کننده است.

 

وی گفت: کشتارگاه‌ها بابت شیوه صحیح کشتار و رعایت فرآیند پیش سرد آن پول دریافت می‌کنند و عدم طی مسیر صحیح کشتار مصداق کم فروشی و تقلب در حق مصرف کننده است که با آن برخورد خواهد شد.

 

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه در ادامه گفت: نظارت بر نانوایی‌ها یکی دیگر از موارد اولویت دار تعزیرات حکومتی است و مباحث مرتبط با نانوایی‌ها حجم زیادی از پرونده‌های تعزیرات حکومتی را به خود اختصاص می‌دهد.

 

وی گفت: عرضه خارج از شبکه آرد، کم فروشی، گران فروشی و تقلب از موارد تخلف نانوایی‌ها می‌باشد و برخورد با تخلفات نانوایی‌ها صرفاً به جرایم مالی محدود نمی‌شود و تعدادی از نانوایی‌های متخلف نیز تا کنون پلمب شده‌اند.

 

شاهی در ادامه گفت: بنگاه‌های معاملات ملکی با جدیت در حال نظارت است و تاکنون تعدادی از آنها که متخلف بودند پلمب شدند و همچنین نظارت جدی بر رستوران‌های بین راهی به عمل آمده است و ظرف چند وقت اخیر ۱۰ رستوران پلمب شده است.

 

وی یکی دیگر از حوزه‌های نظارت تعزیرات حکومتی را مدارس خصوصاً در زمینه پوشاک مدارس، تعرفه سرویس و همچنین شهریه مدارس عنوان کرد و گفت در سال تحصیلی جدید یکی از مدارس جریمه شش میلیارد ریالی شد.

 

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه گفت: همچنین نظارت بر احتکار کالا نیز از دیگر اولویت‌های تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه است و انبار هرگونه کالا باید در سامانه جامع انبارها ثبت شود، در غیر این صورت احتکار محسوب می‌شود و مردم می‌توانند موارد تخلیه و دپو غیرمتعارف کالا را از طریق تلفن‌های ۱۲۴، ۱۳۵ تعزیرات حکومتی که در ساعات اداری پاسخگو است و یا حتی با تلفن ۱۱۰ پلیس و ۱۱۳ و ۱۱۴ در میان بگذارند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا