شهرداریها باید به سمت تثبیت درآمد پایدار حرکت کنند
استاندار کردستان با تاکید بر اینکه شهرداریها باید به سمت تثبیت درآمد پایدار حرکت کنند، گفت: شهرداری ها به عنوان یک نهاد عمومی غیردولتی با وظایف متعدد نیازمند بهره گیری از ظرفیت مشارکت مردم و نیز ایجاد درآمد پایدار هستند تا برنامههایشان را با خیالی آسوده و بدون دغدغه پیگیری کنند.
به گزارش ماد _اسماعیل زارعیکوشا در مراسم رونمایی از فرصتهای سرمایهگذاری شهرداری سنندج که در محل سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، با اشاره به اینکه مقوله سرمایهگذاری لازمه توسعه استان است، اظهار کرد: استفاده از ظرفیت و توان بخش خصوصی بهترین راهکار و راهبرد برای توسعه و خلق ثروت است.
وی گفت: مقوله سرمایهگذاری از اولویتهای مدیرت شهری است زیرا شهرداری به عنوان یک نهاد عمومی غیردولتی با وظایف متعدد نیازمند بهره گیری از ظرفیت مشارکت مردم و نیز ایجاد درآمد پایدار است تا برنامههایش را با خیالی آسوده و بدون دغدغه پیگیری کند.
استاندار کردستان با تاکید بر اینکه شهرداریها باید به سمت تثبیت درآمد پایدار حرکت کنند در غیر اینصورت در آینده با مشکلات بیشتر مواجه خواهد شد، افزود: همه دستگاههای اجرایی برای رسیدن شهرداری سنندج به درآمد پایدار جهت بهبود خدمترسانی به شهروندان، کمک و همراهی لازم را داشته باشند.
وی بر اولویتبندی پروژهها تاکید و خاطرنشان کرد: از شهرداری سنندج انتظار میرود که در خصوص تکتک پروژهها اطلاعات جامع تهیه و به سرمایهگذاران ارائه کند.
استاندار کردستان تصریح کرد: رونمایی از این فرصتها اقدامی قابل تحسین و مبارک است اما این گام نخست است و شهرداری باید در گام بعدی نسبت به اخذ مجوزها و انجام استعلامات اولیه اقدام کند که زمینه کار برای سرمایهگذار گام فراهم و مشوق های لازم ایجاد گردد.
وی در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه از دو سال پیش موضوع بستههای سرمایهگذاری بینام را در استان مطرح کردیم، افزود: متاسفانه بعضی شاهدیم که بدنه کارشناسی دستگاههای اجرایی در برابر سرمایه گذاران مقاومت میکنند و این عدم عدم همراهی با سرمایهگذاران صاحب صلاحیت، به نقطه ضعفی برای استان تبدیل شده است.
استاندار کردستان اضافه کرد: گرچه معتقدیم که رعایت همه مسائل ازجمله مقررات مربوط به محیط زیست، منابع طبیعی و آب و از این دست الزامات مهم است اما نباید با نگاهی خشک و غیر منعطف مانع از اجرای پروژههای سرمایه گذاری شد زیرا در اینصورت توسعهای در استان اتفاق نخواهد افتاد.
بر اساس این گزارش؛ ظرفیت های احصا شده و تدوین آن در قالب پروژههای سرمایهگذاری ۵۰ درصد از کل پتانسیلهای بکر شهر سنندج است.
با توجه به تدوین چند هزار میلیارد تومان پروژه سرمایهگذاری توسط شهرداری سنندج، مجتمع تجاری خدماتی میدان قبا، بازارچه تجاری میدان ماموستا هیمن در بهاران، مجتمع تجاری خدماتی مرکز مطالعات، راسته تجاری خدماتی بهاران، مجتمع تجاری خدماتی خیابان طالقانی، مجتمع تجاری خدماتی بلوار کردستان، مجتمع فرهنگی خدماتی بلوار انتظام، مجتمع فرهنگی، هنری، تفریحی ورزشی دگایران، مجتمع مسکونی بلوار انتظام، مجتمع مسکونی دو واحدی شهرک سعدی، مجتمع مسکونی تک واحدی شهرک سعدی، مجتمع تجاری، خدماتی، گردشگری و دهکده سلامت جاده ساحلی روبروی پروژه سنه سننتر، تله کابین سنندج، مجموعه تفریحی، گردشگری و کمپهای اقامتی سد وحدت، پارک معلم در میدان سهروردی بلوار معلم، پارک نیشتمان، پارک توس نوذر، پارک پیرچنار ابتدای ناحیه منفصل شهری حسن آباد، پارک دادگستری در بلوار کامکار جنب شهرک دادگستری، محور گردشگری قشلاق گریزه در حد فاصل پل قشلاق تا پل گریزه و …از بستههای سرمایهگذاری آماده شهرداری برای واگذاری به سرمایهگذاران است