مراكز پژوهشي بايد نسبت به نظاممسائل حكمراني و برنامهريزي كشور واقف باشند
معاون رئيسجمهور و رئيس سازمان برنامه و بودجه كشور گفت: مراكز پژوهشي بايد به صورت خودجوش نسبت به نظاممسائل حكمراني و برنامهريزي كشور واقف باشند و قبل از تصميمگيري در مسائل كشور، به ارائه پيشنهادهاي سياستي خود در حوزه نظام مسائل كشور بپردازند.
به گزارش ماد – به مناسبت هفته پژوهش، «سيد حميد پورمحمدي»، معاون رئيسجمهور و رئيس سازمان برنامه و بودجه كشور، با حضور در مركز پژوهشهاي توسعه و آيندهنگري، از پژوهشگران و اعضاي هيئت علمي اين مركز تقدير كرد.
پورمحمدي در اين نشست گفت: پژوهشگران اين مركز بايد فرصت را غنيمت بشمارند تا در اين مركز، فعاليتهاي ماندگاري انجام دهند، همانگونه كه تا امروز نيز چنين بوده است.
وي افزود: اميدوارم با عنايت حقتعالي و كمك همه دوستان، اين مركز همچنان با قوت و قدرت به خدمترساني پژوهشي خود در عرصههاي مختلف ادامه دهد و هر روز شاهد موفقيت بيشتر اين نهاد علمي و پژوهشي باشيم.
رئيس سازمان برنامه و بودجه كشور ادامه داد: مراكز پژوهشي بايد به صورت خودجوش نسبت به نظام مسائل حكمراني و برنامهريزي كشور واقف باشند و قبل از تصميمگيري در مسائل كشور، پيشنهادهاي سياستي خود را در حوزه نظاممسائل كشور ارائه دهند. يقيناً بعد از چند سال فعاليت پژوهشي، هر يك از پژوهشگران اين مركز ميتوانند به عنوان مرجع مهمي براي فعاليتهاي پژوهشي در كشور قرار بگيرند.
«سيد مهدي پاكذات»، رئيس مركز پژوهشهاي توسعه و آيندهنگري، نيز در ابتداي اين نشست، گزارش كوتاهي از فعاليتهاي پژوهشي مركز ارائه داد و گفت: مركز پژوهشهاي توسعه و آيندهنگري علاوه بر فعاليتهاي پژوهشي، در تدوين آييننامههاي اجرايي برنامه هفتم توسعه به طور جداگانه با بخشهاي مختلف سازمان برنامه و بودجه كشور در ارتباط مؤثر قرار دارد.
پاكذات افزود: تمامي اجزاي مركز اعم از پژوهشي و اداري، همواره در تلاش هستند تا خود را وقف رفع نيازهاي پژوهشي سازمان برنامه و بودجه كنند و اميدواريم همكاري تنگاتنگ شكلگرفته، به صورت مستمر ادامه داشته باشد.
در ادامه اين نشست، پژوهشگران و اعضاي هيئت علمي مركز پژوهشهاي توسعه و آيندهنگري نيز به بيان نظرات خود پرداختند.