خانه مولد زمینهساز تحول در نظام ارتباطات خانواده
نماینده رئیسجمهور در هماهنگی اجرای سیاستهای کلی توسعه دریامحور،طرح خانه مولد را زمینهساز تحول در نظام ارتباطات خانواده دانست و گفت: در این طرح روابط اعضای خانواده ازعاطفی بودن و با هم زندگی کردن، به عاطفه ارزشمند با هم برای اقتصاد ملی خدمت کردن و در اقتصاد ملی سهیم شدن تبدیل میشود.
به گزارش ماد ، علی عبدالعلیزاده به همراه جمعی از مسوولان کشوری و استانی، از پروژه شهرک مولد شیلاتی دلیران در بخش دلوار شهرستان دشتستان استان بوشهر بازدید کرد.
وی در این بازدید با اشاره به درایت مقام معظم رهبری در ابلاغ سیاستهای کلی توسعه دریامحور تصریح کرد؛ اجرای این سیاستها کشور را وارد مرحله جدیدی از تحول خواهد کرد.
عبدالعلیزاده در ادامه سخنان خود گفت: طرح ملی شهر مولد، امروز شمعی است که افروخته شده و اگر خوب پیش برویم و سیاستهای توسعه دریامحور را به نحو صحیح در کشور پیاده کنیم، این شمع، پروژه به پروژه و قدم به قدم، به یک چراغ نورانی تبدیل خواهد شد که هم درون خانههای ما را روشن میکند و هم کشور را روشنایی میبخشد و هم میتواند به عنوان یک الگوی اصیل ایرانی برای بقیه کشورهایی که هنوز به توسعه دریامحور نپیوستهاند، نور هدایت باشد.
نماینده رئیسجمهور در هماهنگی اجرای سیاستهای کلی توسعه دریامحور در بخش دیگری از سخنان خود گفت: باید بدانیم که تحول بزرگی در راه است و اجرای پروژه شهرک مولد شیلاتی دلیران که به ابتکار دکتر حاجمحمد و همکارانشان در مؤسسه جهاد توسعه و دانشگاه جامع امام حسین علیهالسلام و نیز حمایت سیدحسین حسینی رئیس سازمان شیلات ایران آغاز شده، اقدامی بسیار ارزشمند است.
عبدالعلیزاده با استقبال از ایده خانهمولد، بیان کرد: در خانهمولد نهتنها شکل ظاهری خانه عوض میشود، بلکه نوع اشتغال و روابط اعضای خانواده نیز دگرگون میشود. رابطه اعضا خانواده صرفا از رابطه عاطفی بودن و با هم زندگی کردن، به عاطفه ارزشمند ”با هم زندگی و با هم کار کردن و با هم برای اقتصاد ملی خدمت کردن و در اقتصاد ملی سهیم شدن” تبدیل میشود. محیط خانه که زمانی برای بازی بچهها پیشبینی میشد، امروز در شهر مولد برای مشارکت در اقتصاد ملی تعریف میشود. طراحی و اجرای این ایده، تحول بزرگی در اقتصاد است.
نماینده رئیسجمهور در جمعبندی سخنان خود تاکید کرد: طرح شهر مولد میتواند در آینده کشور تغییرات شگرفی ایجاد کند. بخصوص در ایجاد روستاها و شهرهای جدید الگوی بسیار ارزشمندی میتواند برای همه باشد و شهرسازان کشور، از این نگاه جدید که خانه را از محل با هم زیستن، به محل با هم کار کردن و با هم به ملی و جهانی شدن فکر کردن، برخوردار میکند، الگو بگیرند و شهرهای آینده ما اینچنین ساخته شوند