آخرین خبرخبر ویژهخبر یکسیاسیسیاسیسیاسی داخلی

همدلی برای ایران؛ در نشست سران قوا چه گذشت؟

نشست مشترک سران و جمعی از مسئولان سه قوه با محوریت «همدلی» به میزبانی نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.

به گزارش ماد، قوای سه‌گانه صبح امروز-دوشنبه در نشستی با عنوان «همدلی برای ایران»،‌ راههای مشارکت مردم در فعالیت‌های اقتصادی، رفع موانع تولید و سرمایه‌گذاری و تقویت همکاری‌های بین‌المللی را مورد بررسی قرار دادند.
این نشست نمادین به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی که رمز پیروزیش «وحدت» و «همدلی» بود، برگزار شد.

۹۸ درصد مردم به انقلاب اسلامی رای دادند، اما اکنون با انگ آنها را حذف می‌کنیم
در ابتدای این نشست رئیس جمهور در بخشی از سخنان خود با تاکید بر اینکه شاخص مردم هستند، گفت: پنجاه درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند، آنها مردم نیستند؟ چرا آنها از ما ناراضی هستند؟ مگر ما نمی خواهیم به آنها خدمت کنیم؟
مسعود پزشکیان ادامه داد: پیامبر اسلام در مدینه اولین کاری که کرد این بود که پیمان برادری میان قبایل بست. در فتح مکه گفتند هر کسی در خانه ابوسفیان برود در امان است و جگرخوار را که شکم حمزه را پاره کرد، بخشید. ۹۸ درصد مردم به انقلاب اسلامی رای دادند و الان با انگ آنها را حذف می کنیم. ما باید خدمتگزار همه مردم باشیم. این باور و اعتقاد من است و باید بر اساس عدالت و انصاف با آنها برخورد کنیم وتبعیضی بین هیچ کسی قائل نشویم.

طبق آمارها تورم کاهش پیدا کرده/ خروجی وفاق و همدلی باید مشخص شود
در ادامه نشست مشترک همدلی سران و معاونان قوای سه گانه،‌ رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید اقدامات ملموس باشد، گفت: طبق آمارها تورم از ۴۰ درصد به سمت ۳۰ درصد رفته و نقدینگی کاهش پیدا کرده است؛ من نقدی به این آمارها ندارم اما اگر از مردم سوال کنید، مردم چنین حسی رو ندارند. لذا باید تلاش همه در این جهت باشد که مردم هم، چنین حسی داشته باشند چراکه حتی حس یک موضوع مهم‌تر از خود موضوع است.
محمدباقر قالیباف با بیان اینکه انقلاب را وحدت به پیروزی رساند، گفت: تداوم انقلاب در گرو وحدت است؛ در جلسه معارفه آقای اژه‌ای گفتم که باید قوا با یکدیگر همدلی و همکاری داشته باشیم اما اگر این موضوع منجر به هم‌افزایی نشود، چه خاصیتی دارد پس باید خروجی هم افزایی باشد و ذینفع نهایی باید مردم به خصوص محرومان و مستضعفین باشند.هر اسمی همچون وحدت، وفاق و همدلی می‌خواهیم بگذاریم اما خروجی آن باید مشخص شود؛ دوستان گفتند که این جلسه برای همدلی و حل مشکل مردم است پس از نصیحت بگذریم؛ اینجا ما همه مسئولیم و باید برویم کاری انجام بدهیم.

با تضارب افکار بسیاری از مسائل حل می‌شود/ مساله اقتصاد را نمی‌شود صرفا با تصدی‌گری دولت حل کرد
در بخش دیگری از این نشست، رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه اعتقاد ما آن است که با تضارب افکار می‌توان بسیاری از مسائل را حل کرد،‌ گفت: باید اذعان کنیم که در اجرای برنامه‌های توسعه توفیق زیادی نداشته‌ایم و دلیل اصلی این امر آن است که پیرامون مسائل کشور نتوانسته‌ایم به یک اشتراک نظر دست پیدا کنیم.
حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای همچنین با اشاره به اینکه امروز یکی از اصلی‌ترین مسائل کشور موضوعات اقتصادی است، تصریح کرد: اگر نتوانیم بر مسائل اقتصادی فائق آییم، آنگاه در عرصه‌های فرهنگی و امنیتی نیز ممکن است با مشکلات و معضلاتی مواجه شویم. تجربه بیش از ۴۰ ساله در نظام ما ثابت می‌کند که نمی‌توان مسائل اقتصادی را با تصدی‌گری دولت حل کرد و استفاده از ظرفیت‌های مردمی و بخش خصوصی برای پیشرفت اقتصاد کشور یک الزام است.

انتهای پیام

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا