آخرین خبرخبر یکعلمی و فناوری

سال آینده ۲۴ شرکت دانش بنیان در ایلام راه اندازی میشود

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از هدف‌گذاری برای راه اندازی ۲۴ شرکت دانش بنیان در سال آینده در استان ایلام خبر داد و گفت: اگر ۲۰ تا ۳۰ درصد این شرکت‌ها تبدیل به دانش‌بنیان شوند شاهد رشد قابل توجهی در استان ایلام خواهیم بود.

به گزارش ماد – دکتر حسین افشین شامگاه سه‌شنبه در نشست شورای برنامه‌ریزی استان ایلام با بررسی وضعیت اعتبار و وام‌های پژوهشی برای دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان به ضرورت واریز اعتبار به دانشگاه‌های استان، تأکید و اظهار کرد: دانشگاه‌ها باید از دریافت اعتبارات بهره‌مند شوند و برای دریافت این اعتبارات به‌صورت مستقل اقدام کنند.

 

وی به نیاز شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان اشاره کرد و افزود: بسیاری از این شرکت‌ها به دلیل عدم استفاده از وام‌ها، نتوانسته‌اند از فرصت‌های موجود بهره‌برداری کنند و برای تسهیل این فرآیند، پرداخت تسهیلات تبصره (۱۸) تمدید شد تا شرک‌ های دانش بنیان از این اعتبار استفاده کنند.

 

دکتر افشین خاطرنشان کرد: اگر شرکت‌های دانش‌بنیان از این فرصت استفاده نکنند، سال آینده این اعتبار از دست خواهد رفت ما آمادگی داریم که تا حداکثر ۱۰ روز آینده، حمایت‌های لازم را جهت پرداخت این تسهیلات انجام دهیم و شرکت های دانش بنیان فرم‌های مربوط به تبصره (۱۸) را تکمیل کنند.

 

وی تأکید کرد: توجه به استان ایلام و حمایت از این منطقه، اولویت دولت چهاردهم است و با همکاری همگان، مشکلات موجود در استان رفع یا کاسته می‌شود.

 

معاون رئیس‌جمهور در خصوص اهمیت تجمیع خواسته‌های شرکت‌های دانش بنیان و فناور و دانشگاه‌ها، بیان کرد: برگزاری فن بازارها می‌تواند به ایجاد ارتباط مؤثر بین شرکت‌های دانش‌بنیان و رفع نیازهای آنها کمک کند.

 

وی افزود: تسهیلات لازم از طریق صندوق شکوفایی برای شرکت‌ها در زمینه سرمایه در گردش و سرمایه‌گذاری تامین می‌شود و شرکت‌های دانش بنیان طرح‌های خود را در فرم‌های سامانه غزال که مربوط به صندوق شکوفایی است، ثبت کنند، ما آمادگی داریم تا از اکوسیستم نوآوری حمایت کنیم.

 

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری ریاست جمهوری نسبت به حمایت از مراکز رشد تاکید کرد و افزود: هدف‌گذاری ها برای استان ایلام طی سال آینده، ایجاد ۲۴ شرکت جدید در استان ایلام است و با توجه به ظرفیت استان که می‌تواند ۶۰۰ شرکت دانش‌بنیان داشته باشد، اگر ۲۰ تا ۳۰ درصد این شرکت‌ها تبدیل به دانش‌بنیان شوند، استان رشد قابل توجهی خواهد داشت.

 

دکتر افشین گفت: آمادگی داریم کارگروه راهبری شرکت‌های دانش‌بنیان را هر دوشنبه تشکیل دهیم و انتظار این است که دانشگاه‌های ایلام از ظرفیت‌های موجود استفاده کنند اما تاکنون هیچ کدام از دانشگاه‌های استان از مواد ۱۱ و ۱۳ استفاده نکرده‌اند.

 

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و نماینده معین استان ایلام در هیات دولت ادامه داد: در بحث تأمین مالی، تلاش می‌ شود روش‌های نوینی برای شرکت‌ها ارائه شود و استان باید ترکیب صندوق را تشکیل دهد و فرم‌های مربوطه را در سایت تکمیل کند و در صورت تکمیل این مراحل، در مدت ۴۰ روز مجوزهای لازم صادر می شود.

 

وی خاطرنشان کرد: پالایشگاه و پتروشیمی ایلام باید محور اصلی برای تشکیل صندوق قرار بگیرند تا بتوان به توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان در استان کمک کرد.

 

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و نماینده معین استان ایلام در هیات دولت، در مورد نیاز به تسهیل فرآیندهای مالیاتی شرکت های دانش بنیان نیز یاداور شد: این شرکت‌ها باید بتوانند بدون نیاز به مناقصه، قراردادهایی را با پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها منعقد کنند این اقدام می‌تواند به رشد و توسعه این شرکت‌ها کمک کند.

 

دکتر افشین همچنین به ضرورت ارائه پروپوزال‌های حمایتی از سوی شرکت‌ها اشاره و بیان کرد: اگر شرکت‌ها پروپوزالی ارائه دهند، از طریق سامانه‌های مربوطه هماهنگی‌های لازم انجام خواهد شد تا حداقل‌های لازم برای شروع فعالیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان فراهم شود.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا