آخرین خبراخبار استان هاخراسان جنوبی

بیش از ۳۱۲ میلیارد تومان اعتبار به حساب دهیاری های خراسان جنوبی واریز شد

استاندار خراسان جنوبی از واریز بیش از ۳۱۲ میلیارد تومان اعتبار به حساب دهیاری های این استان خبر داد.

به گزارش ماد – سیدمحمدرضا هاشمی با اشاره به سیاست های حمایتی دولت از دهیاری ها در راستای توسعه روستایی، خاطرنشان کرد: از ابتدای دولت چهاردهم، ۳۱۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به حساب دهیاری های خراسان جنوبی واریز شد.

وی با تأکید بر اینکه این اعتبارات برمبنای دو شاخص جمعیت و محرومیت در اختیار شهرداری ها قرار گرفته، تصریح کرد: این اعتبارات در سرفصل های ماده ۳۹، ماده ۴۲ و ماده ۵۸ به دهیاری ها اختصاص یافته است.

استاندار با بیان اینکه از محل ماده ۳۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده استانی ۱۴۳ میلیارد تومان به دهیاری ها تزریق شده، اظهار داشت: سهم دهیاری های استان از محل ماده ۳۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده وزارت کشور نیز ۱۱۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بوده است.

هاشمی با اشاره به اینکه ۳۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان از این اعتبار از محل ماده ۴۲ قانون مالیات های مستقیم تأمین شده، متذکر شد: براساس ماده ۵۸ قانون الحاق، سازمان شهرداری ها و دهیاری ها مکلف است ۲۰ درصد سهم شهرداری ها و دهیاری ها از عوارض موضوع قانون مالیات بر ارزش افزوده را برای کمک به تأمین ماشین آلات خدماتی و عمرانی شهرهای زیر ۵۰ هزار نفر جمعیت و دهیاری های هزینه کند، لذا از این محل نیز مبلغ ۱۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان به دهیاری های استان تزریق شده است.

وی با ذکر این نکته که موضوع اهتمام دهیاری ها برای ایجاد درآمد پایدار در راستای اجرای پروژه های عمرانی و اقتصادی و کمک به رونق روستاها مورد تأکید و از برنامه های استان است، خاطر نشان کرد: براساس سیاست های توسعه ای استان، دهیاران مکلفند برای ایجاد اشتغال با استفاده از ظرفیت های روستاها، طرح و برنامه عملیاتی ارائه کنند.

به گفته وی؛ ایجاد اشتغال در درآمد زایی، مهاجرت معکوس و ماندگاری روستاییان نقش بسزایی دارد، به همین دلیل از برنامه های اولویت دار استان است.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا