آخرین خبراخبار استان هامرکزی

مسائل استان مرکزی با کار مطالعاتی و رصد میدانی اولویت بندی شود

استاندار مرکزی بر ضرورت اولویت‌‌بندی مسائل این استان با کار مطالعاتی، سوابق و رصد میدانی تاکید کرد و گفت: مدیران باید خود را با برنامه‌های استان هماهنگ کنند و ارزیابی مدیران نیز مبتنی بر میزان این هماهنگی خواهد بود.

به گزارش ماد – مهدی زندیه وکیلی در نخستین نشست شورای اداری استان مرکزی در سال جدید با اشاره به اینکه ناترازی انرژی و بحث مازوت‌سوزی از چالش‌های سال گذشته بود، افزود: در بحث ناترازی انرژی با توجه به اینکه ۸۵ درصد مصرف برق استان مرکزی در بخش صنعت است نوع مواجهه ما با این موضوع متفاوت بود ولی کمترین قطعی برق خانگی را داشتیم و این نتیجه مدیریتی بود که انجام شد.

 

وی ادامه داد: در بحث مازوت‌سوزی ابتدا تلاش بر این بود که اتفاق نیفتد ولی با توجه به ناترازی‌ها و تمهیداتی که باید از قبل انجام می‌شد ولی انجام نگرفته بود، نتوانستیم از مازوت‌سوزی جلوگیری کنیم اما یک ماه دیرتر اتفاق افتاد.

 

استاندار مرکزی تصریح کرد: امسال اولین سالی بود که مازوت کم سولفور در اختیار نیروگاه قرار گرفت و مصرف آن را در روزهایی قرار دادیم که با پدیده اینورژن مواجه بودیم که نتیجه آن کمتر شدن تعداد روزهای آلوده با آلاینده مسئول so2 بود.

 

وی تأکید کرد: اقدامات کوتاه مدت و میان مدتی را برای حل مشکل ناترازی انرژی شروع کرده‌ایم و باید تلاش کنیم از این شرایط عبور کنیم، تأکید رئیس جمهور این است و باید از همین امروز شروع کرد تا بتوانیم معضل مازوت‌سوزی را هم که جزو مطالبات بخش عمده‌ای از مردم استان است برطرف کنیم.

 

 

نماینده عالی دولت در استان مرکزی ضمن تشکر از تلاش‌های عوامل ستاد اجرایی خدمات سفر و عوامل امدادی و انتظامی در طرح نوروزی که در ایام نوروز، اظهار داشت: با وجود تلاش‌های بسیار توفیقات پویش نه به تصادف قابل قبول نبود و آمارها در استان تقریباً همانند سال گذشته بوده هرچند تجربه ثابت کرده بالا و پایین رفتن آمار تصادفات در هر سال سینوسی است.

 

وکیلی یادآور شد: خیلی از تصادفات در استان مربوط به خودروهای عبوری است که یک فرهنگ‌سازی عمومی را می‌طلبد ضمن اینکه امسال استان‌های لرستان و خوزستان مقصد عمده سفرهای نوروزی بود و استان مرکزی هم جزو استان‌های پرتردد کشور و در رتبه‌های اول و دوم میزان تردد قرار داشت.

 

 

استاندار مرکزی ادامه داد: خیلی از دستگاهای اجرایی انشعابی از یک وزارتخانه و سازمان مرکزی هستند و برخی دستگاه‌ها در سایر قوا نقش نظارتی دارند اما مأموریت ما خدمت به مردم است و تلاش شد در سال گذشته تا پیکر واحدی برای توسعه استان تشکیل شود.

 

وی با تأکید بر اولویت‌‌بندی مسائل استان با کار مطالعاتی، سوابق و رصد میدانی، گفت: مدیران باید خود را با برنامه‌های استان هماهنگ کنند و طبیعتا ارزیابی مدیران هم مبتنی بر میزان این هماهنگی است.

 

استاندار مرکزی اضافه کرد: همکاری بین مجمع نمایندگان استان، استانداری و دستگاه‌ها با راهبری نماینده محترم ولی فقیه در سطحی عالی و بی سابقه است که باید این هماهنگی در تمامی رده‌ها و سلسله مراتب دستگاه‌های اجرایی نیر اتفاق بیفتد.

 

زندیه‌وکیلی با تأکید بر لزوم تمرکز دستگاه‌های اجرایی بر اهداف کوتاه مدت و میان مدت برای دستیابی به نتایج کمی و کیفی، گفت: در پایان سال گذشته برای اولین بار برای برخی دستگاه‌ها برنامه‌های کمی تعریف شد که این برنامه‌ها به فرمانداران، سازمان برنامه و معاونت های استانداری ابلاغ شده است و بقیه دستگاه‌ها نیز باید برنامه کمی خود را تا پایان فروردین ارائه کنند.

 

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: برنامه‌های تدوین شده واقعی و تحقق‌پذیر است به نحوی که ما را به حرکت به جلو وا دارد.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا