آخرین خبراخبار استان هاکردستان

آمادگی کردستان برای اجرای طرح کلید به کلید

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان، از آمادگی این استان برای اجرای طرح معاوضه کلید به کلید جهت شتاب‌بخشی به نوسازی بافت‌های فرسوده شهری خبر داد.

به گزارش ماد -کیومرث حبیبی اظهار داشت: بازآفرینی و احیای بافت‌های ناکارآمد و فرسوده شهری از جمله رویکرد‌های جامع جهت رفع مشکلات و مسائل شهری و ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان است که تحقق آن به تعامل و همکاری دستگاه‌های ذی‌نقش و مردم نیاز دارد.

وی افزود: یکی از سیاست‌های دولت جهت شتاب‌بخشی به نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده، اجرای طرح معاوضه کلید به کلید است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان از آمادگی این استان برای اجرای این طرح خبر داد و گفت: بر اساس این طرح، واحدهای فرسوده و اراضی متروکه در محدوده‌های بازآفرینی شهری، با ۴۰ درصد تخفیف با یک واحد نوساز یا یک قطعه زمین دولتی معاوضه خواهد شد.

حبیبی بر اطلاع‌رسانی و شفافیت طرح کلید به کلید تاکید و تصریح کرد: لازمه اجرای موفقیت‌آمیز این طرح، مشارکت مردم در بافت‌ فرسوده و ناکارآمد است لذا باید جوامع محلی در این رابطه توسط دفاتر تسهیلگری توجیه و آگاه شوند.

وی در ادامه خاطرشان کرد: استان کردستان در ۶ ماهه اول سال ۱٤۰۳ در حوزه صدور پروانه ساختمانی در مناطق و بافت‌های فرسوده شهری رتبه اول کشور را کسب نمود و در پرداخت تسهیلات بافت‌های فرسوده در سال گذشته نیز جذب ۱۰۰ درصدی داشت.

وی به توزیع قیر ضابطه‌مند در شهرداری‌ها تاکید کرد و افزود: ستاد باز‌آفرینی شهری به منظور آسفالت معابر خاکی بافت‌های فرسوده شهری، هرساله قیر رایگان در اختیار شهرداری‌ها قرار می‌دهد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان گفت: برخی از شهرداری‌های استان در طول سه سال اخیر، بخش عمده سهمیه قیر واگذار شده‌ را متناسب با محل و مکان هدف مصرف کرده‌اند، بر همین اساس در سال جاری قیر بیشتری به آنان اختصاص داده خواهد شد.

حبیبی اذعان کرد: برخی از پروژه‌های نیمه‌تمام بازآفرینی شهری همچون پارک شنه مریوان و چندین مدرسه استان، جهت تکمیل باید از محل اعتبارات ستاد بازآفرینی تخصیص اعتبار شوند.

وی به مجتمع فرهنگی، هنری، خدماتی نایسر اشاره کرد و یاد آور شد: پس از افتتاح این پروژه در سال گذشته، متاسفانه بهره‌برداری لازم از آن صورت نگرفت، بنابراین مقرر گردید این مجموعه جهت ارائه خدمات به مردم نایسر به حوزه‌ هنری استان واگذار شود

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا