آخرین خبراخبار استان هااصفهان

صندوق حمایت از تولید محتوای بومی استان‌ها تشکیل شود

استاندار اصفهان در همایش استانداران سراسر کشور بر لزوم تشکیل صندوق حمایت از تولید محتوای بومی استان‌ ها زیر نظر رسانه ملی تاکید کرد و گفت : تشویق تولید محتوای حرفه‌ای از استان‌ها با قابلیت پخش در شبکه‌های ملی و بین‌المللی از جمله اهداف راه اندازی این صندوق خواهد بود.

به گزارش ماد ،دکتر مهدی جمالی‌نژاد در همایش استانداران و رییس صدا و سیما با تاکید بر ایجاد نقشه محتوایی استان‌ها در رسانه ملی اظهار کرد:پیشنهاد می‌شود صداوسیما یک «نقشه جامع محتوایی برای استان‌ها» تهیه کند که در آن سهم هر استان از نظر تولید مستند،سریال و فیلم تلویزیونی،برنامه‌های گفت‌وگو محور،اخبار و گزارش‌های ویژه مشخص و متعهدانه باشد.

 

وی با ایجاد سهمیه مشخص برای استان‌ها در شبکه‌های سراسری افزود:به عنوان مثال هفته‌ای یک ساعت در شبکه‌های سراسری (شبکه یک، دو، مستند، آموزش و …) به معرفی مسائل و ظرفیت‌های هر استان اختصاص یابد.

 

استاندار اصفهان با تاکید به اینکه این موضوع می‌تواند به‌صورت چرخه‌ای و نوبتی بین استان‌ها توزیع شود،تصریح کرد: راه‌اندازی برنامه‌های مسئله‌محور استانی با نگاه ملی و ساخت برنامه‌هایی که یک چالش کلیدی استانها را (همانند کم‌آبی، مهاجرت، فرسودگی بافت تاریخی یا بیکاری جوانان) بررسی می‌کند، بسیار می‌تواند در نگاه مردم موثر باشد،البته این برنامه‌ فقط نباید بازتاب داشته باشد، بلکه راهکار، پیشرفت و ابتکارات استانی را هم نشان دهد.

 

وی در ادامه به حمایت از تولید محتوای بومی با کیفیت اشاره و گفت:پیشنهاد می‌شود در این راستا صندوق حمایت از تولید محتوای بومی استان‌ها زیر نظر رسانه ملی با مشارکت استانداری‌ها، صداوسیمای مراکز استان و بخش خصوصی تشکیل شود.

 

جمالی‌نژاد هدف این صندوق را تشویق تولید محتوای حرفه‌ای از استان‌ها با قابلیت پخش در شبکه‌های ملی و بین‌المللی برشمرد.

 

وی در بخشی دیگر از صحبت‌های خود مشارکت رسانه در روایت پیشرفت‌ها و امیدآفرینی استانی را بسیار مهم دانست و تأکید کرد:روایت دستاوردهای استانی، از جمله پروژه‌های زیرساختی، نوآوری‌ها، موفقیت‌های جوانان، صنایع و … به‌صورت مستمر در رسانه ملی دنبال شود.

 

استاندار اصفهان در ادامه به ایجاد ساختار «شبکه‌های منطقه‌ای قدرتمند» با تولید اختصاصی پرداخت و گفت:تقویت نقش شبکه‌های استانی نه‌تنها برای مخاطب محلی بلکه به‌عنوان تأمین‌کننده محتوای با کیفیت برای شبکه‌های سراسری مفید است.

 

وی پیشنهاد کرد: همکاری بین استان‌های هم‌جوار در قالب شبکه‌های منطقه‌ای مشترک برای تولید سریال و مستند می‌تواند بخشی از این شبکه منطقی فعال باشد.

 

جمالی‌نژاد با اشاره به همکاری در پروژه‌های فرهنگی و ملی افزود:معرفی پروژه‌های فرهنگی، هنری و گردشگری استان مثل جایزه بزرگ اصفهان یا رویدادهای هنری در نشان دادن قابلیت استانها موثر است و برای این مهم حمایت رسانه‌ای رویدادها درخواست می‌شود.

 

وی پیشنهاد کرد: مشارکت صداوسیما در تولید محتوای فرهنگی-تاریخی درباره اصفهان (مثلاً مستندهایی درباره نصف‌جهان یا مفاخر آن) امکان‌پذیر شود.

 

استاندار اصفهان در بخشی دیگر از صحبت‌ های خود به نقش رسانه در توسعه و امیدآفرینی پرداخت و بر نیاز به امیدآفرینی و روایت پیشرفت‌های استان در رسانه ملی تاکید کرد.

 

وی همچنین پیشنهاد کرد: تولید برنامه‌هایی درباره کارآفرینان موفق اصفهان، پروژه‌های زیرساختی، نوآوری‌های فناوری، و… صورت گیرد.

 

جمالی‌نژاد به توسعه رسانه‌های تعاملی و دیجیتال اشاره و اظهار کرد:پیشنهاد توسعه همکاری در حوزه رسانه‌های نوین (مثلاً پلتفرم‌های آنلاین، رسانه‌های تصویری دیجیتال) نیز در توسعه رسانه‌ای شکل گیرد.

 

وی به تقویت محتوای تولیدی اصفهان در فضای دیجیتال صداوسیما (مانند تلوبیون، آپارات صداوسیما و …) اشاره کرد و بازطراحی نقش رسانه ملی در حکمرانی منطقه‌ای و تحقق شعار سال را مهم عنوان کرد.

 

استاندار اصفهان گفت:رسانه ملی باید از تمرکز بر مرکز عبور کرده و به روایت‌گر ایران متکثر بدل شود،زیرا پوشش متوازن استان‌ ها، لازمه حکمرانی پیشرفت است.

 

وی اضافه کرد رسانه باید در خدمت سرمایه‌ گذاری و تولید قرار گیرد وتحقق شعار سال نیازمند مشارکت مردم است و این مشارکت بدون امیدآفرینی و معرفی فرصت‌ های واقعی سرمایه‌گذاری در استان‌ها ممکن نیست.

 

استاندار اصفهان گفت:ایران فقط پایتخت نیست و رسانه ملی باید مناطق کمتر دیده‌ شده را در اولویت روایت قرار دهد و مردم را در سراسر کشور نمایندگی کند.

 

وی با اشاره به نقش هویت‌سازی و امیدآفرینی از دل استان‌ها خاطرنشان کرد:قصه‌های واقعی پیشرفت در استان‌ها می‌تواند پیشران بازسازی هویت ملی باشد و این ظرفیت مغفول مانده و باید احیا شود.

 

جمالی‌نژاد در پایان تدوین سند ملی «رسانه و حکمرانی منطقه‌ای»،تقویت مراکز استانی به عنوان پایگاه روایت ملی و استفاده از اصفهان به‌عنوان پایلوت تحول رسانه‌ای را از مهمترین مطالبات استانی از صدا و سیما عنوان کرد.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا