آخرین خبراخبار استان هاایلام

نهضت عدالت آموزشی و تولید انرژی‌های تجدید‌پذیر دو برنامه اولویت دار دولت چهاردهم است

استاندار ایلام نهضت عدالت آموزشی و تولید انرژی‌های تجدید‌پذیر را دو برنامه اولویت دار دولت چهاردهم عنوان کرد و گفت: در راستای نهضت عدالت آموزشی در استان ایلام با مشارکت مردم ، خیرین و دولت ۶۸ مدرسه سنگی استان برچیده و مدارس جدید بنا می‌شود.

|به گزارش ماد-  در آستانه روز کارگر و در راستای نهضت توسعه عدالت فضاهای آموزشی، آئین خشت‌گذاری مدرسه صبر روستای زیفل شهرستان بدره با حضور احمد کرمی استاندار ایلام آغاز شد.

 

استاندار ایلام در حاشیه این آیین گفت: نهضت عدالت آموزشی اقدام و طرح اساسی دولت چهاردهم است که با مشارکت مردم، خیرین و دولت ۶۸ مدرسه سنگی استان برچیده و مدارس جدید بنا می‌شود.

 

وی افزود: برای برچیدن شدن ۶۸ مدرسه سنگی و ساخت ۶۸ مدرسه جدید برای هر پروژه یک مدیر از فرهنگیان و بازنشستگان و یا دهیاران بعنوان نماینده در روستاها مشخص و کار با شتاب بالا آغاز شده است.

 

وی در ادامه بر لزوم مشارکت مردم در همه طرح‌ها تاکید کرد و گفت: بیش از هر زمان دیگری به مشارکت مردم در حوزه‌های اقتصادی و خصوصاً نهضت مدرسه‌سازی و همچنین تولید انرژی های تجدید‌پذیر نیاز داریم.

 

نماینده عالی دولت در استان ایلام در ادامه بر ضرورت توجه به موضوع آموزش و تاثیر‌گذاری آن در آینده کشور تاکید کرد و گفت: آموزش بسترساز توسعه و دانش‌آموزان مجریان آینده کشور هستند.

 

وی به بحث تولید انرژی‌های خورشیدی و تجدیدپذیر و نهضت عدالت آموزشی بعنوان دو طرح و برنامه اولویت دار دولت چهاردهم اشاره و برای اهتمام همه مدیران با مشارکت مردم برای اجرای این دو مهم تاکید کرد.

 

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا