آخرین خبرخبر ویژه

به دنبال اجرایی شدن توافق روسای جمهور ایران و جمهوری آذربایجان در حوزه کشاورزی هستم 

وزیر جهاد کشاورزی مطرح کرد: به دنبال اجرایی شدن توافق روسای جمهور ایران و جمهوری آذربایجان در حوزه کشاورزی هستم تا بتوانیم در حوزه صادرات محصولات کشاورزی و راه‌اندازی پایانه صادراتی قدم‌های جدی برداریم.

به گزارش ماد، غلامرضا نوری قزلجه در آیین بهره‌برداری از طرح‌های حوزه کشاورزی استان اردبیل اظهار کرد: سد تولان با اعتباری بیش از ۲۸۰میلیارد تومان احداث شده که در اصلاح و بهبود فرایند آبیاری ۳هزار و ۷۰۰ هکتار از اراضی حاشیه دره‌رود نقش مهمی خواهد داشت.

وی اجرای این گونه طرح‌ها را در شرایط کم‌آبی و خشکسالی حاکم بر کشور جزو الزامات فنی بخش کشاورزی عنوان کرد و افزود: با بهره‌برداری از چنین سازه‌ها و جانمایی درست چنین طرح‌هایی، مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی بهبود یافته و صرفه‌جویی زیادی در مصرف آب و برق اتفاق می‌افتد.

وزیر جهاد کشاورزی اضافه کرد: براساس توافقی که با وزارت نیرو انجام شده است، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام نظیر طرح آبیاری پایاب سد خداآفرین سرعت می‌گیرد و علاوه بر این، حق‌آبه اهالی منطقه نیز حفظ خواهد شد.

نوری قزلجه با اشاره به اجرای طرح آبیاری نوین در ۳۵هزار هکتار از اراضی پایاب سد خداآفرین در منطقه مغان استان اردبیل بیان کرد: این میزان توسعه اراضی حاصلخیز تا ۴۶هزار هکتار نیز قابل افزایش بوده و هدف‌گذاری شده است.

وی گفت: به‌زودی در سفری به باکو، پیگیر توافق روسای جمهور ایران و جمهوری آذربایجان در حوزه کشاورزی خواهم بود تا تعهدات دو طرف به سرعت اجرا شود و بتوانیم در حوزه صادرات محصولات کشاورزی و راه‌اندازی پایانه صادراتی قدم‌های جدی برداریم.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا