استان اردبیل ظرفیت بزرگی برای توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات دارد
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: استان اردبیل بهعنوان یک استان مرزی با قرابت فرهنگی، تاریخی و زبانی با کشورهای همجوار، ظرفیت ورود به بازارهای منطقهای را دارد و تلاش خواهد شد مراکز تحقیق و توسعه حوزه ICT در استان ایجاد شود.

وی با اشاره به ظرفیتهای انسانی و فناورانه استان اردبیل، افزود: موضوعات مطرحشده در این نشست نشاندهنده پویایی فناوری در این استان است که اگر این فرصت تقویت شود، میتواند راه حلهایی برای مشکلات ملی ارائه دهد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه در دولت چهاردهم تصمیمگیریها باید مبتنی بر مطالعه اقتصادی باشد، تصریح کرد: ۸۰درصد منابع ارتباطی در اختیار استانها قرار گرفته تا توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) در سطح محلی صورت گیرد و همچنین بخشی از منابع داخلی وزارتخانه برای حمایت از شکلگیری هستههای فناور دانشبنیان اختصاص یافته است.
هاشمی با اشاره به تلاش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای تجمیع منابع حمایتی پراکنده سالهای گذشته، گفت: در قالب ماده ۱۹۷، منابع پردازشی و ذخیرهسازی نیز در حوزه خدمات فناورانه ساماندهی میشود.
وی به موضوعاتی همچون یکپارچگی خدمات، مدیریت مصرف انرژی و استفاده بهینه از فناوریها پرداخت و ادامه داد: استان اردبیل بهعنوان یک استان مرزی با قرابت فرهنگی، تاریخی و زبانی با کشورهای همجوار، ظرفیت ورود به بازارهای منطقهای را دارد و تلاش خواهد شد مراکز تحقیق و توسعه حوزه ICT در استان ایجاد شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: به جای صرف بودجه فقط برای ساخت ساختمان فاوا، باید کارهای مهمتری انجام دهیم که منجر به ارتقای فناوری در منطقه آزاد اردبیل شود تا این منطقه نیروی انسانی توانمندی داشته و کارکردهای فناوری در آن به وضوح دیده شود.
هاشمی با بیان اینکه هوش مصنوعی هیچ حوزهای را محدود نمیکند بلکه باعث توسعه خواهد شد، گفت: انرژی، زیستفناوری و توسعه نرمافزار از جمله حوزههایی هستند که از هوش مصنوعی بیشترین بهره را خواهند برد.
گفتنی است در این نشست تعدادی از فعالان حوزه فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی هم به بیان دیدگاهها و دغدغههای خود پرداختند