آخرین خبراجتماعی

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس :
۳۰۰ هزار معلم بلاتکلیف در کشور داریم

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: حدود ۳۰۰ هزار معلم بلاتکلیف و به‌اصطلاح غیر رسمی در ساختار آموزش و پرورش فعالیت دارند که این کمیسیون برای استخدام و ساماندهی آنها برنامه هایی در دست اقدام دارد.

احسان عظیمی راد در نشست خبری تشریح فعالیت های یک ساله خود در مجلس افزود: معلمان خرید خدمات، نهضتی، سرباز معلم، غیر دولتی و نظیر این معلمان که برخی سابقه ۱۵ سال تدریس دارند، براساس نیاز لحظه ای وزارت آموزش و پرورش به صورت موقت به کار گرفته شده اند اما برای استخدام و ساماندهی آنها تصمیم گیری نشده است.

وی ادامه داد: مشکلات یاد شده بواسطه عملکرد مجالس و دولت های قبل بوده و این فرهنگیان در دوره های مختلف تعدادشان افزایش یافته است و به حال خود رها شده اند.

او اضافه کرد: پارسال ۲۴ هزار میلیارد تومان با پیگیری این کمیسیون برای حمایت از شرکت های دانش بنیان طبق قانون، تخصیص پیدا کرد که سهم پارکها و مجموعه های دانش بنیان خراسان رضوی از این رقم هزار میلیارد تومان بوده است که رقمی کم نظیر بوده است.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به طرح های محلی گفت: بعد از ۱۴ سال مقرر شد طرح آزادراه حرم تا حرم از مشهد ادامه پیدا کند و برای قطعه مشهد تا سه راه تربت حیدریه مبلغ ۲ ههزار میلیار تومان تخصیص پیدا کرد و تخصیص بودجه برای بقیه قطعات نیز در دست پیگیری است.

عظیمی راد افزود: با پیگیری نمایندگان مقرر شد طرح قطار سریع السیر(تندرو) مشهد-تهران مطابق تاکید رهبر انقلاب و برنامه‌ هفتم توسعه در این استان بماند و به دیگر استان ها از جمله آذربایجان شرقی منتقل نشود و البته اجرای آن همزمان با اجرای طرح برقی کردن قطار مشهد-تهران صورت گیرد.

وی ادامه داد: در سفری که رییس جمهور به چین خواهد داشت قرار شده اجرای طرح قطار تندرو به این کشور واگذار شود و اجرایی شدن ساخت این خط ریلی تندرو در دستور کار نمایندگان تا نهایی شدن قرار دارد.

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: اواخر سال قبل شرکت “مسکن و عمران قدس” به عنوان پیمانکار، از طرح آزادراه مشهد- چناران انصراف داد و مقرر شده با ترک تشریفات، مناقصه ای برای پیمانکار جدید برگزار نشود.

عظیمی راد اضافه کرد: علاوه بر تخصیص ۳۰۰ میلیارد تومان سال قبل برای طرح یاد شده، امسال نیز ۸۰۰ میلیارد تومان در حال تامین اعتبار است لذا طرح یاد شده مشکل بودجه ای ندارد و امیدواریم امسال قطعات این آزادراه به صورت کیلومتری افتتاح و زیر بار ترافیک رود.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا