
کسری تیرسحر کارگردان ایرانی، برای سومین بار متوالی به عنوان عضو هیأت داوران جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه و مستقل (GIFF) یونان انتخاب شد.
به گزارش ماد، جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه و مستقل Genesis International Film Festival (GIFF)، یکی از رویدادهای معتبر جهانی در زمینه فیلم کوتاه و مستند است که با هدف ارتقاء فیلمسازان مستقل، حمایت از آنها و نمایش آثار منتخب از سراسر جهان برگزار میشود.
کسری تیرسحر که پیش از این نیز دو بار در هیأت داوران این جشنواره حضور داشته، امسال برای سومین سال پیاپی به این عنوان برگزیده شده است. وی همچنین با ساخت فیلم کوتاه «گالو» که بیش از ۱۰۰ جایزه بینالمللی کسب کرده، شناخته میشود.
جشنواره GIFF امسال در کشورهای مختلفی از جمله روسیه، چین، یونان و برزیل برگزار میشود و داوری آثار توسط کارشناسان برجسته صنعت سینما انجام میگیرد.
افتتاحیه و اختتامیه این رویداد در یونان است.
تیرسحر، کارگردان سینما، فارق التحصیل کارشناسی ارشد سینما از دانشگاه هنر تهران پیش از این نیز به عنوان یکی از اعضای هیأت داوران بخش بینالملل جشنواره جهانی فیلم کوتاه و مستقل (RIFF) اتریش و چند جشنواره بینالمللی دیگر در آمریکا و کلمبیا انتخاب شده بود.
فرصتی است تا با تازهترین صداهای سینمای مستقل جهان آشنا شوم
این کارگردان اظهار کرد: جشنواره GIFF در سالهای اخیر جای خود را در میان جشنوارههای معتبر فیلم کوتاه پیدا کرده و با نگاهی جهانی، بهخوبی توانسته پلی میان فرهنگها و زبانهای مختلف بسازد.
تیرسحر افزود: آثار امسال جشنواره تا اینجای کار تنوع چشمگیری داشتند، چه از نظر جغرافیای تولید و چه از نظر فرم و روایت. خوشحالکننده بود که بسیاری از فیلمها رویکردهای تازهای در بیان مسائل انسانی و اجتماعی داشتند.
به گفته وی یکی از ویژگیهای منحصربهفرد جشنواره GIFF، نمایش همزمان فیلمهای منتخب در چندین کشور است. این ویژگی نهتنها به آثار فرصت دیدهشدن در مقیاسی جهانی میدهد، بلکه تجربهای چندفرهنگی برای تماشاگران و فیلمسازان خلق میکند. برای من، داوری در GIFF همواره فرصتی بوده تا با تازهترین صداهای سینمای مستقل جهان آشنا شوم. این تجربه نهفقط داوری، بلکه یک گفتوگوی فرهنگی مداوم است.
تیرسحر گفت: دعوت شدن برای سومین بار به عنوان داور در GIFF برای من هم افتخارآمیز است، هم نشاندهنده تداوم یک اعتماد متقابل. تلاش میکنم با نگاهی مسئولانه و دقیق، در انتخاب آثار نقش مؤثری داشته باشم. کار در کنار داورانی از ملیتهای مختلف، کمک میکند که نگاه ما به فیلمها از زاویههای تازهای شکل بگیرد. این تبادل تجربه، خود نوعی یادگیری است.
وی تاکید کرد: فیلم کوتاه ظرفیتی دارد برای تجربهگری و بیان شخصی و جشنوارههایی مثل GIFF به دیده شدن این صداهای تازه کمک میکنند.