آخرین خبراخبار استان هاچهارمحال بختیاری

چهارمحال و بختیاری از جایگاه ویژه ای در تامین امنیت غذایی کشور برخوردار است

استاندار چهارمحال و بختیاری، سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب و محیط زیست به این استان را نوید بخش توسعه کشاورزی در چهار محال و بختیاری عنوان کرد و گفت :چهارمحال و بختیاری با ظرفیت‌های منحصر به‌فرد در حوزه‌های آب و خاک، تولیدات دامی و زراعی از جایگاه ویژه‌ای در تامین امنیت غذایی کشور برخوردار است.

به گزارش ماد – جعفر مردانی در نشست با معاونان وزیر جهادکشاروزی در امور عشایر و آب و خاک افزود: تلاش می‌شود با این اعتبار بخشی از پروژه‌های با پیشرفت فیزیکی بالای ۷۰ تا ۸۰ درصد که بیش از ۱۰ تا ۱۵ سال از عمر آنها می‌گذرد و به نوعی نارضایتی اجتماعی ایجاد کرده است به بهره برداری برسد.

 

وی با اشاره به آبرسانی به باغات چهارمحال و بختیاری با تانکر اظهار داشت: تلاش می‌شود با همت و همدلی که بین مجموعه است ۱۴ طرح تامین آب کشاورزی در دست اجرا در استان به سرانجام برسد.

 

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به خشکسالی‌های اخیر و آسیب‌های وارده به بخش کشاورزی و جامعه عشایری استان بر ضرورت سرعت بخشی در اجرای طرح‌های تامین آب، شبکه‌های آبیاری و توسعه روش‌های نوین آبیاری تاکید کرد.

 

وی گفت: چهارمحال و بختیاری با ظرفیت‌های منحصر به‌فرد در حوزه‌های آب و خاک، تولیدات دامی و زراعی از جایگاه ویژه‌ای در تامین امنیت غذایی کشور برخوردار است.

 

استاندار چهارمحال و بختیاری ضمن قدردانی از حمایت‌های معاون آب و خاک وزیر جهاد کشاورزی در سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب و محیط‌زیست مجلس شورای اسلامی به استان افزود: انتظار می‌رود با پیگیری مصوبات این سفر، جهش خوبی در بخش کشاورزی استان به وجود آید.

 

مردانی با تاکید بر اهمیت توجه به جامعه عشایری گفت: عشایر به عنوان قشر مولد جامعه، نقش موثری در اقتصاد کشور و امنیت غذایی دارند و باید مورد حمایت مسوولان قرار گیرند.

 

وی با اشاره به مشکلات موجود در مناطق عشایری چهار و بختیاری برضرورت تعیین تکلیف آمار ثبتی مبنایی، تکمیل پروژه‌های زیربنایی و افزایش تانکرهای آبرسانی با توجه به خشکسالی‌های حاکم بر استان تاکید کرد.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا