آخرین خبراخبار استان هایزد

دستگاه دیپلماسی زمینه‌ حضور بیش از پیش سرمایه گذاران و گردشگران خارجی در یزد را فراهم کند

استاندار یزد در دیدار با سخنگوی وزارت خارجه خواستار تسهیل ارتباط و همکاری دستگاه دیپلماسی در زمینه معرفی یزد به سرمایه‌گذاران و گردشگران خارجی شد.

به گزارش ماد – نشست مشترک اسمائیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه، با محمد رضا بابایی استاندار یزد با محوریت بررسی ظرفیت‌ها و فرصت‌های این استان برگزار شد. در این دیدار، طرفین درباره توسعه همکاری‌های استان یزد با کشورهای خارجی گفتگو و تبادل نظر کردند.

 

استاندار یزد در این دیدار با اشاره به ظرفیت‌های متعدد استان در حوزه سرمایه‌گذاری و گردشگری، خواستار تسهیل ارتباط و همکاری دستگاه دیپلماسی در زمینه معرفی یزد به سرمایه‌گذاران و گردشگران خارجی شد.

 

بقایی نیز بر آمادگی وزارت امور خارجه برای حمایت از برنامه‌های توسعه‌ای استان یزد تأکید کرد و نقش یزدی های خارج از کشور را در پیشبرد اهداف اقتصادی و فرهنگی استان مهم دانست.

 

گفتنی است در این جلسه، رفع موانع ارتباطی، افزایش تبادلات بین‌المللی و بهره‌مندی از توانمندی‌های ایرانیان خارج‌نشین به عنوان راهبردهای اساسی مطرح شد

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا