کرمانشاه

استاندار کرمانشاه:
پایین‌ترین نرخ بیکاری کرمانشاه در فصل زمستان ثبت شد / طرح‌های نیمه‌تمام استان در اولویت  

استاندار کرمانشاه از ثبت پایین‌ترین نرخ بیکاری کرمانشاه در ۱۷ سال گذشته طی فصل زمستان خبر داد و گفت: آنچه امسال باید در استان کرمانشاه نمود و بروز داشته باشد، کار و تلاش مضاعف همه مدیران است.

به گزارش خبرنگار ماد، محمدطیب صحرایی در جمع مدیران استان کرمانشاه اظهار کرد: شعار و هدف سال در سطح کشور دارای اهمیت ویژه است اما در استان کرمانشاه بیشتر از استان‌های دیگر اهمیت دارد زیرا در استان کرمانشاه از نظر تورم و اشتغال نیازمندی‌های بیشتری احساس می‌شود که باید بیشتر تلاش کنیم و به آن بپردازیم.

 

وی با تقدیر از زحمات همکاران برای کاهش نرخ بیکاری افزود: این تلاش باعث شد در زمستان گذشته نرخ پایین بیکاری در ۱۷ سال گذشته را تجربه کنیم و امیدوارم این روند با همکاری همه مدیران در فصول بهار و تابستان ادامه پیدا کند.

 

استاندار کرمانشاه با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب برای تحقق شعار سال خاطرنشان کرد: در دیدار با ایشان الزاماتی را برای تحقق شعار سال مطرح فرمودند که چهار نکته مورد تاکید ویژه قرار گرفت که این نکات برای مجموعه مدیران استان دستور کار است و باید به طور جدی در فرایندهای کارها و امور استان عمل شود.

 

لزوم همکاری بین دستگاه‌های اجرایی

 

وی نخستین نکته از الزامات رهبری را همکاری بین دستگاه‌ها دانست و ادامه داد: در آستانه هفته گرامیداشت مقام معلم و کارگر هستیم و باید به این موضوع توجه کرد که به طور مثال دانش‌آموزان استان در طول سال تحصیلی به طور متوسط یک درصد اردو می‌روند یعنی میانگین پایین‌ترین اردو را دارند در حالی که امروزه برای تربیت در میدان و تربیت واقعی یک دانش‌آموز اردو یک موضوع تفننی و فوق برنامه نیست بلکه قسمتی از فرایند تربیتی به‌شمار می‌آید.

 

صحرایی خاطرنشان کرد: در شورای آموزش و پرورش استان برگزاری اردوهای دانش‌آموزی را به صورت جدی دنبال خواهیم کرد و لازم است که همه امکانات ادارات استان از جمله کارگاه‌ها، کارخانه‌ها، اردوگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها برای برگزاری اردوهای دانش‌آموزی مورد استفاده قرار گیرد تا دانش‌آموزان انگیزه و ایده پیدا کند و تلاش کنند تا بتواند در آینده استان مؤثر واقع شود.

 

وی گفت: دومین تاکید رهبر معظم انقلاب در دیدار با کارگزاران نظام، اولویت‌دهی صحیح بود و فرمودند مسئولان باید با اولویت دادن این دو مطلب برای تحقق شعار سال تلاش کنند و کارهای امسال ادارات اولویت‌گذاری شوند به عنوان مثال برای کاهش تورم، ادارات استان باید اولویت‌گذاری در برنامه را لحاظ کنند و مورد توجه قرار دهند.

 

طرح‌های نیمه‌تمام استان در اولویت پیگیری

 

استاندار کرمانشاه سومین موضوع مورد تاکید رهبر معظم انقلاب را بحث پیگیری اعلام کرد و گفت: باید پیگیری مصوبات جلسات داخل استان را با جدیت انجام دهیم و طرح‌ها و پروژه‌های نیمه‌تمام استان را در مسیر اجرای منویات رهبری مورد پیگیری جدی قرار دهیم. هر مجموعه‌ای که طرح نیمه‌تمامی دارد باید آن را در اولویت پیگیری قرار دهد و گزارش مستند و مدوام آن را ارائه دهد.

 

وی چهارمین نکته مورد تاکید رهبری را موضوع مردمی‌سازی معرفی کرد و یادآور شد: زمینه حضور و مشارکت مردم را باید به صورت جدی فراهم کنیم، باید این چهار الزام رهبری را مورد توجه قرار بدهیم تا سالی پربار همراه با خبرهای دقیق، قطعی و خوشحال‌کننده از طرف ادارات مختلف برای مردم داشته باشیم.

 

صحرایی با اشاره به برگزاری برخی جلسات غیرضروری در وقت اداری توسط برخی دستگاه‌ها تصریح کرد: گاهی جمعی از مدیران مجموعه در مراسم ختم در ساعت اداری حضور پیدا می‌کنند که وقت مردم هدر می‌رود و مدیران باید طوری برنامه‌ریزی کنند که این جلسات و حضور در مراسم در خارج از وقت اداری انجام شود تا خللی در خدمت به مردم ایجاد نشود و انجام کار مردم در اولویت مدیران و دستگاه‌ها باشد.

 

تقویت ارتباطات ملی برای گردش امور

 

وی با تاکید بر لزوم تقویت ارتباطات ملی برای گردش بهتر امور در استان گفت: این تقویت ارتباطات در حوزه‌های مختلف مورد نیاز است و یکی از آنها ارتباطات مالی می‌باشد و توقع جدی از همکاران برای جذب اعتبارات ملی داریم.

 

استاندار کرمانشاه ادامه داد: اگر می‌خواهیم یک جامعه متعادل و رو به رشد و متعالی داشته باشیم باید به صورت متوازن به همه امور بپردازیم و نتیجه این توازن داشتن یک شرایط زندگی بهتری برای مردم است.

 

وی با اشاره به پشتوانه تمدن و اعتقادات متعالی کشور خاطرنشان کرد: در هیچ اثر تاریخی از جمله سنگ‌نوشته‌ها در جغرافیای ایران حتی یک سند قطعی قابل استناد مبنی بر بی‌دینی مردم ایران وجود ندارد و مردم ایران آزادانه و با اختیار اسلام را پذیرفتند و مفتخریم یک اقلیم موحد داشتیم و اسلام را با اختیار پذیرفتیم و امروز هویت ما یک هویت ترکیب یافته از هویت ملی و اسلامی است.

 

صحرایی گفت: همانگونه که در حوزه‌های مختلف موظف به حفظ داشته‌های مردم هستیم، موظف به رسیدگی به فکر و فرهنگ و اعتقاد مردم نیز هستیم و انسان با ارزش‌هایش زندگی می‌کند و انسان با داشتن ارزش‌هایش زندگی هدفمند و ارزشمند را تجربه می‌کند.

 

استاندار کرمانشاه با اشاره به فراز و فرود مرزهای طبیعی و جغرافیایی ایران در طول تاریخ ادامه داد: کشور ما هجوم و تاخت و تازهای زیادی را تجربه کرده و مرزهای اعتقادی نیز از این تاخت‌وتازها مصون نبوده است و همانطور که در تاریخ گذشته مغول‌ها به مرزهای جغرافی ایران حمله کردند اکنون مغول‌های مدرن دارند فکر، روح و اعتقاد مردم را مورد هجمه قرار می‌دهند.

 

وی خادمان مردم و فرهنگ و جامعه اسلامی را موظف به دفاع از مرزهای هویتی و اعتقادی مردم دانست و گفت: همانگونه که موظف به دفاع از مرزهای جغرافیایی هستیم و اگر در مورد وجب به وجب خاک ایران عشق و تعصب داریم باید نسبت به ارزش‌ها نیز علاقه داشته باشیم. مردم ایران در طول تاریخ مردمی باحیا، باوقار و باعفاف بوده‌اند.

 

صحرایی تصریح کرد: با مشاهده آثار تاریخی همچون بیستون و طاق بستان در کرمانشاه متوجه می‌شویم که مردم ایران باحیا و باوقار زندگی کردند و امروز با داشته‌های فاخر ملی و مذهبی و برای مسئولان استان دفاع از مرزها، آبرو از امنیت و از زندگی آزادمنشانه مردم و حجاب یک واجب شرعی و ملی است.

 

حجاب یک واجب ملی و شرعی است

 

وی حجاب را برای ایرانیان یک واجب ملی و شرعی اعلام کرد و افزود: حجاب برای کرمانشاهی‌ها یک واجب بومی نیز به‌شمار می‌آید زیرا کرمانشاهی‌ها را به غیرت و مردانگی می‌شناسند و با مطالعه و مشاهده پوشش مردم کرمانشاه در نقاط مختلف خواهید دید که حجاب جزء لاینفک زندگی مردم است.

 

استاندار کرمانشاه گفت: مرد و زن کرمانشاهی به اخلاق، مروت، جوانمردی، غیرت و خانواده‌دوستی تعصب دارند و این تعصب مقبول و مورد تأیید است و مردم کرمانشاه به حجاب نیز تعصب دارند و بی‌حجابی حرام شرعی، حرام ملی، حرام سیاسی و حرام کرمانشاهی است.

 

صحرایی با تاکید بر اهمیت پاسداشت فرهنگ حجاب به عنوان یک فرهنگ خوب اجدادی و اسلامی اظهار کرد: رسانه‌ها و دستگاه‌های تبلیغاتی دشمن دلسوز مردم ایران نیستند و به همین دلیل بی‌حجابی را تبلیغ می‌کنند، بنابراین از هموطنان و هم‌استانی‌های خود می‌خواهیم با همراهی یکدیگر، تقویت برادری و آگاهی‌های عمومی و تقویت انسجام اجتماعی از فرهنگ غنی کشورمان بیشتر قدرشناسی کنیم تا از میراث بزرگان، پدران و مادران و انقلاب اسلامی محافظت شود.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا