استاندار کرمانشاه:
دنیای غرب با وجود ادعای تمدن، به قرون وسطی و سنت کتاب سوزی برگشته است
استاندار کرمانشاه از تشکیل قرارگاه قرآنی در استان به عنوان یک حرکت پیشرو در کشور نام برد و گفت: با کمک مجموعه های عضو این قرارگاه تلاش شد در ماه مبارک رمضان یک فضای قرآنی مناسب در سطح جامعه، مساجد و منازل شکل بگیرد
به گزارش خبرنگار ماد ؛ محمد طیب صحرایی روز یکشنبه در ستاد اقامه نماز استان که با حضور سید احمد زرهانی، قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری و مدیران دستگاههای عضو برگزار شد؛ عنوان کرد: اقامه نماز جزو قطعیات حکومت صالحان است و همه باید با رویکرد جهادی و عالمانه برای تحقق این امر مهم و الهی تلاش کنیم.
صحرایی به ضرورت تمایز در ارزش گذاری ها میان جامعه سنتی قدیم و جامعه امروزی تاکید کرد و گفت: اعمال جوانی که در جامعه امروز و با وجود هجمه های مادی و معنوی غرب، نماز را برپا می کند باید با ارزش گذاریهای خاص خود ارزیابی شود.
وی طرح ادعاهایی مبنی بر ناموفق بودن نظام اسلامی در ترویج فرهنگ اقامه نماز را غیرکارشناسی و نادرست خواند و گفت: در رژیم گذشته بسیاری از مردم به رادیو و تلویزیون دسترسی محدودی داشتند ولی امروز به برکت جمهوری اسلامی ساکنان دورترین روستاها هم به اینترنت و شبکه های اجتماعی دسترسی دارند و در معرض انبوهی از تبلیغات ضد دینی هستند.
مقام عالی استان خاطرنشان کرد: امروز فرزند خردسال، نوجوانان و جوانان ما با وجود دسترسی به شبکههای اجتماعی و غیره، صاحب تدین و اخلاص معنوی هست و این امر دارای ارزش بسیار ویژهای است.
وی با اشاره به اینکه ما در معرض یک جنگ آشکار میان حق و باطل هستیم در ادامه عنوان کرد: امروزه کشورهای مدعی آزادی و حقوق بشر با تمام توان برای ضدیت با فکر و آزادگی تلاش میکنند، و در چنین شرایطی، آزاده بودن ارزش بسیار والاتری دارد.
صحرایی عنوان کرد: دنیای غرب که داعیه پیشرفت و تمدن را دارد به این نتیجه رسیده که به قرون وسطی و سنت کتاب سوزی برگردد و کتاب نجات بخش قرآن را بسوزاند و جوان ما در این شرایط دشوار پای اسلام و نماز ایستاده و این رفتار بسیار ارزشمند است.
وی در ادامه سخنانش به تشریح اتفاقات خوب قرآنی در کرمانشاه اشاره کرد و گفت: در استان گام اول تلاش کردهایم فضای فرهنگی استان را سالم و پاکیزه کنیم.
استاندار کرمانشاه از تشکیل قرارگاه قرآنی در استان کرمانشاه به یک حرکت پیشرو در کشور نام برد و گفت: با کمک مجموعه های عضو این قرارگاه تلاش شد در ماه مبارک رمضان یک فضای قرآنی مناسب در سطح جامعه، مساجد و منازل شکل بگیرد.
وی افزود: پیش از آغاز ماه محرم برنامه هایی برای تقویت فضایِ فکری، روحی و معنوی هیات های مذهبی برگزار شد و بر ضرورت پررنگ شدن جهاد تبیین تاکید شد و در گام بعدی به دنبال تجمیع این دو حوزه و تشکیل قرارگاه ثقلین در استان کرمانشاه برای پاسخگویی به نیازهای روحی و معنوی جامعه هستیم.
صحرایی همچنین عنوان کرد: در ایام محرم هم بر اساس برنامههای منظم با حضور در بین مردم با زبان متناسب با طیف های مختلف مخاطبان، جهاد تبیین و امر به معروف و نهی از منکر و گفتو گو در دستور کار است.
وی در ادامه بر ضرورت توجه بیشتر به امر تربیت در سطح کلان تاکید کرد و گفت: در شورای عالی انقلاب فرهنگی، نهاد ریاست جمهوری و وزارت کشور و دیگر مجموعه ها پیشنهاد کردیم اگر خواهان تحقق اهداف تربیتی در فضای نظام جمهوری اسلامی هستیم باید جایگاه حوزه تربیتی به سطح یک معاونت در وزارتخانه ها و در مجلس و قوه قضاییه ارتقاء یابد.
استاندار کرمانشاه عنوان کرد: در اولین گام یک روحانی فعال و صاحب تجربه در حوزه فرهنگ به عنوان مشاور تربیتی استاندار منصوب شد و اکنون در حال مقدمه سازی برای آغاز یک فعالیت گسترده تر در حوزه ترویج اقامه نماز در شروع مهرماه و با محوریت نوجوان و جوانان هستیم.
وی در ادامه به طرح ساماندهی نمازخانه های بین راهی استان اشاره کرد و گفت: با توجه به در پیش بودن ایام اربعین و حضور خیل عظیم زوار حسینی در استان، کارگروهی برای بررسی نمازخانه های بین راهی تشکیل شده و برای بازسازی و آماده سازی این مساجد در یک زمان کوتاه برنامه ریزی و اقدام می شود.