آخرین خبراخبار استان هامرکزی

بیش از 25درصد مفاخر کشور متعلق به استان مرکزی است 

استاندار مرکزی با ذکر این نکته که بیش از ۲۵ درصد مفاخر ۲۰۰ سال اخیر کشور متعلق به استان مرکزی است، گفت :یکی از راهبردهای توسعه استان و شهرستان شازند ایجاد زنجیره صنایع نفتی است.

به گزارش ماد – دکتر مهدی زندیه‌وکیلی در نشست جهش تولید و رشد اقتصادی در پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند، اظهار داشت: مهم‌ترین پروژه ما با تأکید بر راهبردهای دولت وفاق ملی توسعه استان مرکزی است و برای این مهم انگیزه داریم.

 

استاندار مرکزی ادامه داد: رئیس جمهور اعتماد کردند و استانداران بومی منصوب شدند که این نگاه را برای توسعه استان مغتنم می‌دانیم و در این مسیر از همه ظرفیت‌ها که اولا منابع انسانی است استفاده خواهیم کرد.

 

وی با بیان اینکه استان مرکزی نقش ویژه‌ای در اقتصاد کشور دارد، گفت: توانمندی استان در حوزه نفت، گاز و صنعت یک مزیت است و با توجه به وجود مجموعه‌هایی مثل پالایشگاه باید زنجیره‌های تولید و ارزش افزوده را ایجاد کنیم لذا یکی از راهبردهای توسعه استان و شهرستان شازند ایجاد زنجیره صنایع نفتی است.

 

زندیه‌وکیلی گفت: بیش از ۲۵ درصد مفاخر ۲۰۰ سال اخیر کشور متعلق به استان مرکزی است و در حال حاضر هم همینطور است و نیروهای نخبه و متخصص استان ظرفیت ویژه‌ای هستند.

 

استاندار مرکزی با تأکید بر اینکه اگر بخواهیم توسعه پایدار باشد و توان رقابتی داشته باشیم ناگزیر به تحقیق و توسعه هستیم که نتیجه آن حفظ محیط‌زیست است آن‌چنان که تجارب بین المللی نشان داده با توسعه صنعتی است که می‌توان چالش‌های زیست محیطی را برطرف کرد.

 

استاندار مرکزی با بیان اینکه ضروری است ایستگاه سنجش کیفیت هوای پالایشگاه در اسرع وقت در مدار قرار گیرد، گفت: مطالعه‌ی دانشگاه اراک و سیاهه انتشار آلایندگی ها نشان میدهد آلایندگی پالایشگاه بیشتر از نیروگاه است هر چند اثرگذاری آن را ندارد اما باید این موضوع برطرف شود و راه آن استفاده از تکنولوژی جدید است لذا با طرح‌های توسعه موافقیم مبنی بر اینکه با بررسی‌های کارشناسی به تأیید محیط زیست برسد.

 

وی ادامه داد: پروژه انتقال پساب به‌عنوان یک پروژه بسیار مهم و الویت‌دار، هم مسئولیت اجتماعی است و هم اقتصادی و در راستای منافع پالایشگاه است.

 

استاندار مرکزی همچنین با بیان اینکه علیرغم میل رئیس جمهور مجبور به استفاده از مازوت در نیروگاه شازند شدیم، یادآور شد: اگر می شد که مازوت نسوزانیم حتماً نمی سوازندیم اما اتفاقی که برای اولین بار افتاد این بود که از مازوت کم سولفور استفاده کردیم و نیمی از تولید روزانه پالایشگاه به نیروگاه اختصاص داده شد که تأکید داریم حتماً تدوام داشته باشد.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا