تشکیل دبیرخانه دائمی مدیریت بحران در حوزه کشاورزی
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به پیامدهای کمآبی و تغییرات اقلیمی، بر ضرورت تشکیل دبیرخانه دائمی، حضور میدانی مدیران، بازنگری در الگوی کشت، حمایت قاطع از کشاورزان و اتخاذ تصمیمات عملیاتی و آیندهنگرانه برای صیانت از امنیت غذایی کشور تأکید کرد.

وی همچنین بر نقشآفرینی جدی بخشهای تحقیقاتی و پژوهشی وزارت جهاد کشاورزی تأکید کرد و گفت: ضروری است مراکز پژوهشی با ارائه راهکارهای عملیاتی وارد میدان شوند. در این راستا برگزاری همایشهای تخصصی با مشارکت پژوهشگاهها و دانشکدههای مرتبط در دستور کار قرار گرفته و یکی از محورهای اصلی این همایشها، بررسی تغییرات اقلیمی و آینده منابع آب و تولیدات کشاورزی کشور خواهد بود.
وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر اهمیت مشارکت ذینفعان در تصمیمسازیها گفت: هیچ تصمیمی بدون حضور کشاورزان و بهرهبرداران در این حوزه مؤثر نخواهد بود، ضروری است نظرات کشاورزان در فرآیند تصمیمگیری شنیده شود.
وی با اشاره به ماده یک قانون تشکیل وزارت جهاد کشاورزی یادآور شد: عمران و توسعه روستاها از وظایف بنیادین این وزارتخانه است. کاهش منابع آبی به طور مستقیم به کاهش تولید و کاهش درآمد روستاییان منجر میشود و لازم است برای جبران این خسارات، راهکارهای اجرایی ارایه شود.
نوری با اشاره به حادثه بندر شهید رجائی اظهار کرد: در راستای اقدامات فوری، مدیرعامل پشتیبانی امور دام مأموریت یافته است که به محل اعزام شده و انتقال کانتینرهای یخچال دار به محلهای دارای برق را پیگیری کند و در صورت نیاز، از امکانات وزارتخانه برای کمک به بخش خصوصی بهره گیرد؛ چرا که سرمایه این بخش هم سرمایه ملی کشور محسوب میشود.
وی در ادامه، بر تسریع در هدایت کشتیهای حامل کالاهای اساسی آماده پهلوگیری به بنادر دیگر و بندر امام خمینی (ره) تأکید کرد و خواستار پیگیری جدی و دقیق این موضوع شد.
وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: براساس اطلاعات اولیه واصله از همکاران مستقر در محل حادثه، به نظر میرسد که کالاهای اساسی موجود در بندر آسیب جدی ندیدهاند و در روند تامین کالاهای اساسی مشکلی نخواهد