
پس از سالها پیگیری، بالاخره مجوز تاسیس داروخانه هلال احمر کرمانشاه، بعنوان تنها استانی که فاقد داروخانه هلال احمر است، صادر شد.
موضوع راهاندازی داروخانه هلال احمر کرمانشاه سالها به گره کوری تبدیل شده بود که پیگیری استانداران، نمایندگان مجلس، مدیران عامل جمعیت هلال احمر و … برای آن بینتیجه مانده بود.
حتی در اربعین سال گذشته اگرچه وزیر بهداشت وقت دستور مستقیم برای صدور مجوز داروخانه هلال احمر کرمانشاه را صادر کرد، اما باز هم مورد موافقت قرار نگرفت و در نهایت سازمان غذا و دارو این مجوز را صادر نکرد.
جای خالی این داروخانه مشکلات فراوانی را برای بیماران خاص و صعبالعلاج که نیازمند داروهای کمیاب و گرانقیمت بودند ایجاد کرده بود و برخی برای تهیه داروهای خود باید راهی شهرها و استانهای دیگر میشدند.
حالا افشین یگانه سرپرست جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه از صدور مجوز این داروخانه پس از سالها پیگیری خبر داد و ابراز امیدواری کرد به زودی شاهد راهاندازی داروخانه هلال احمر کرمانشاه باشیم.
وی در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه روند پیگیری برای صدور مجوز داروخانه هلال احمر کرمانشاه با حمایت دکتر حبیبی استاندار کرمانشاه از مدتها قبل آغاز شده بود و در جریان سفر رئیس جمهور و وزیر بهداشت به استان کرمانشاه تسریع شد، اظهار کرد: با همراهی خوب رئیس دانشگاه علوم پزشکی، معاونت غذا و دارو دانشگاه و سایر اعضای کمیسیون ماده ۲۰، بالاخره موفق به اخذ پروانه فعالیت داروخانه هلال احمر کرمانشاه شدیم.
به گفته سرپرست جمعیت هلال احمر کرمانشاه بیماران خاص که نیازمند برخی از داروهایی بودند که در سبد دارویی جمعیت هلال احمر قرار داشت، در گذشته برای تامین داروی خود مجبور به مراجعه به استانهای همجوار بودند. اما حالا با راهاندازی داروخانه کرمانشاه میتوانند داروی مورد نیاز خود را از طریق این داروخانه تامین کنند.
یگانه خاطرنشان کرد: کرمانشاه تنها استان در کشور بود که داروخانه هلال احمر نداشت و تنها یک مرکز تحت عنوان مرکز فوریتهای دارویی برای برخی داروهای محدود فعالیت میکرد، که با اخذ این مجوز امیدواریم بزودی صاحب داروخانه هلال احمر شویم.