اخبار استان هاایلام

پرداخت ۱۰۰ میلیارد تومان از محل مالیات ارزش افزوده نفت و گاز به استان ایلام

استاندار ایلام با اشاره به انتقال پرونده مالیاتی نفت و گاز غرب کشور به استان ایلام گفت: در شش ماهه نخست سال جاری، نزدیک به ۱۰۰۰ میلیارد ریال بابت ارزش افزوده انتقال پرونده مالیاتی به استان تزریق شده است

 

به‌گزارش پایگاه خبری ماد _ دکتر حسن بهرام‌نیا در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان ایلام تحقیق، بررسی، پژوهش و کار تجربی را ضروریات مهم تهیه و تدوین سند توسعه این استان بیان کرد و گفت: سند مربوطه باید نصب‌العین همه مدیران قرار گیرد، در واقع این سند در راستای توسعه استان به‌صورت راهبردی دنبال و برنامه‌های استان متناسب با این سند اجرایی می‌شود.

وی ابراز کرد: ارتباط بین صنعت با دانشگاه و پارک علم و فناوری حلقه مفقوده‌ای است که باید با اتصال این حلقه مفقوده در راستای افزایش بهره‌وری صنعت استفاده کرد.

دکتر بهرام‌نیا در ادامه با اشاره به حضور سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در استان ایلام گفت: هر سرمایه‌گذار در هر زمینه چه در حوزه صنعتی، کشاورزی و گردشگری، می‌تواند از تسهیلات و امکانات استان استفاده کند، این آمادگی هم وجود دارد که زمینه دیدار با استاندار بدون اخذ نوبت فراهم شود.

نماینده عالی دولت در استان همچنین با اشاره به انتقال پرونده مالیاتی نفت و گاز غرب کشور به استان ایلام نیز گفت: در شش ماهه نخست سال جاری، نزدیک به ۱۰۰۰ میلیارد ریال بابت ارزش افزوده از قِبَلِ انتقال پرونده مالیاتی به استان تزریق شده است و در شش ماهه دوم این مبلغ ارتقا خواهد یافت.

وی در ادامه گفت: در رابطه با کاهش آسیب‌های اجتماعی و به دلیل افزایش تعداد مقاله‌ها باید به‌صورت محله‌محور و میدانی ورود پیدا کرد و مانع از گسست خانواده‌ها شد، اقدامات مناسبی توسط سپاه در محله‌های کم برخوردار انجام گرفته که اثرگذار بوده است؛ دستگاه‌های اجرایی هم باید بصورت محله‌ای و میدانی در رابطه با کاهش آسیب‌های اجتماعی تلاش کنند.

دکتر بهرام‌نیا اضافه کرد: دستگاه‌های متولی با آسیب‌های اجتماعی باید با ارائه برنامه مدون و عملیاتی در محله‌ها ایفای نقش کنند، در این رابطه مدیریت امور اجتماعی استانداری ایلام بعنوان هماهنگ‌کننده تمامی دستگاه‌های مرتبط عمل خواهد کرد، مدیر کل جدید امور اجتماعی نیز دارای تجربه کار چندین ساله در این حوزه است و امیدواریم خروجی‌ها منجر به کاهش آسیب‌های اجتماعی شود.

وی، وجود مرز مشترک با کشور عراق، گردشگری و اربعین را سه نقطه قوت استان ایلام عنوان و اظهار کرد: ۱۲ تکلیف به استانداران سراسر کشور توسط معاون اول رئیس‌جمهور محول شده که یکی از آنها رشد و افزایش صادرات غیرنفتی و تمرکز بر مبنای دانش‌بنیان است.

دکتر بهرام‌نیا ادامه داد: یکی از مهمترین ظرفیت‌های استان اربعین است که حتی می‌تواند منجر به توسعه اقتصادی شود، امسال با برپایی نمایشگاه‌های صنایع دستی و تولیدات محلی و سوغات، گام‌هایی در این راستا برداشته شد.

نماینده عالی دولت در استان ایلام به دیدار اخیر خود با ریاست محترم جمهور و با حضور وزیر کشور اشاره و اظهار کرد: در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت استان و آمار مترددین زائرین در سال گذشته روزانه و میانگین تردد ۱۰ هزار نفر روزانه از مرز مهران، ریاست محترم جمهور ضمن موافقت با پیشنهاد معاونت و یا مدیرکل زیارت  در استانداری ایلام دستور تشکیل آن را صادر کردند.

استاندار ایلام اضافه کرد:امسال علیرغم توصیه‌های مکرر برای استفاده مردم استان از فرصت اقتصادی اربعین، اما به خوبی از این فرصت استفاده نشد و نیازمند فرهنگ‌سازی بیشتر در این زمینه هستیم.

وی با اشاره به جزئیات اجرایی شدن طرح شهرک ویژه اربعین گفت: با تلاش‌های صورت گرفته در وزارت کشور و معاونت عمرانی وزارت کشور و استان، ، ایجاد این شهرک در شورای عالی معماری شهرسازی مصوب شد.

دکتر بهرام‌نیا محدوده این شهرک را در مهران عنوان و یادآور شد: این شهرک دارای طرح جامع تفصیلی است که طرح جامع آن با کمک مدیران استان تدوین می‌شود، در این شهرک محل احداث هتل و سایر امکانات و زیرساخت‌های لازم جانمایی شده است.

استاندار ایلام با بیان اینکه هفته آینده نیز اولین جلسه طرح جامع شهرک اربعین برگزار می‌شود، ادامه داد: با برگزاری جلسات مرتبط تلاش می‌شود تا با احصا و پیش‌بینی اعتبار مورد نیاز برای احداث این شهرک و ارائه به وزارت کشور، در لایحه بودجه سال آینده گنجانده شود، نیازمند جلسات فشرده و کار شبانه روزی هستیم تا در بودجه سال آینده اعتبار این طرح تأمین و ردیف ویژه‌ای برای آن لحاظ شود. اجرایی شدن این طرح در استان ایلام کار بزرگی است.

نماینده عالی دولت در استان ایلام، گردشگری را از دیگر مزیت‌ها و نقاط قوت این استان بیان کرد و گفت: ظرفیت گردشگری طبیعی و مذهبی و از جمله راهیان نور از دیگر مزیت‌ها است، در همین رابطه یکی از نیازمندی‌های اساسی سرمایه‌گذاری برای احداث هتل است و زیرساخت‌های لازم از جمله زمین و مشوق‌های اساسی از جمله تخفیف ۵۰ درصدی پروانه ساخت برای فعالان این حوزه فراهم است.

 

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا